Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Ιουνίου 2011

«Μυστική» συνάντηση Γόντικα-Κατσουράνη

Σύμφωνα με αθλητική ιστοσελίδα σήμερα το μεσημέρι υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Δημήτρη Γόντικα και Κώστα Κατσουράνη ζητώντας από τον δεύτερο να αναλάβει την ηγεσία της ομάδας σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του thelayer.gr, αναφέρει: 



"Μία μάλλον εκτός προγράμματος συνάντηση είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι Δημήτρης Γόντικας και Κώστας Κατσουράνης. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρισκόταν εκτός Αθηνών για διακοπές και διέκοψε για μία ημέρα την ξεκούραση του, με σκοπό να έρθει στην πρωτεύουσα και να συνομιλήσει με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όταν λέμε εκτός προγράμματος, εννοούμε πως δεν είχε κλειστεί το ραντεβού εδώ και 20 μέρες, αλλά προφανώς κάτι συνέβη εσχάτως και κανόνισαν να βρεθούν σήμερα. 

Οι ακριβείς λόγοι της επαφής δεν έγιναν ακόμη γνωστοί και ούτε ποιος από τους δύο ζήτησε να γίνει το ραντεβού. Σύμφωνα με πληροφορίες του theplayer.gr αντικείμενο της κουβέντας τους δεν ήταν το οικονομικό, καθώς σε πρώτη φάση ο Γόντικας δεν προτίθεται να κάνει περικοπές σε κανένα από τα υψηλά συμβόλαια, μέχρι να δει τι κατάληξη θα έχουν τα μεταγραφικά ζητήματα. Αν πουληθούν Σισέ και Μπουμσόνγκ, ίσως την γλιτώσουν οι υπόλοιποι.

Τώρα είναι πιθανό ο Γόντικας να θέλησε να μιλήσει με τον έμπειρο και «παλιό» Κατσουράνη με σκοπό να τον χρίσει ηγέτη της νέας ομάδας που θα χτίσει ο Φερέιρα, ειδικά αν φύγει ο Σισέ και ο Καραγκούνης που ακούγεται έντονα πως ψάχνεται για μεταγραφή στις Η.Π.Α. Ακόμη πάντως δεν έχουν διαρρεύσει πολλά (και δεν ξέρουμε πόσα θα διαρρεύσουν από τη συνάντηση, που για κάποιο λόγο κρατήθηκε μυστική), αφού και ο Γόντικας και ο Κατσουράνης είναι εξαιρετικά μυστικοπαθείς.

Ο Πατρινός άσος αρέσκεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, εντός και εκτός γηπέδου, συνήθως με γνώμονα το γενικό καλό, αν και μερικές φορές το στυλ του δεν αρέσει σε διαφορετικούς χαρακτήρες και παρεξηγείται. Έγινε εφέτος και στην Παιανία, θυμίζουμε και τα προβλήματα στην Εθνική. Τη δεδομένη στιγμή πάντως πιο πιθανό μοιάζει να του ζητήθηκε να αναλάβει αρχηγικά καθήκοντα, αν αποχωρήσει ο Σισέ, παρά να μίλησαν για το συμβόλαιο του"