Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Ιουνίου 2011

Ταξίδι στη Ρώμη για Σισέ

Η κατάσταση στην υπόθεση Σισέ-Λάτσιο έχει φτάσει σε οριακό και πολύ κρίσιμο σημείο. Ο ιταλικός σύλλογος δεν δείχνει διατεθειμένος να αποκτήσει τον Γάλλο επιθετικό, αν πρώτα δεν αποχωρήσει ο Φλοκάρι και αν δεν ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις ο παίκτης. 


Στη Ρώμη λοιπόν αναμένεται να παιχτεί σήμερα ή αύριο το πιο καθοριστικό ματς, που θα κρίνει εν πολλοίς την μεταγραφή ή όχι του Σισέ στη Λάτσιο. Ο εκπρόσωπος του Γάλλου επιθετικού, Φιλίπ Πιολά, θα ταξιδέψει στην αιώνια πόλη σε μια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να επέλθει η πολυπόθητη συμφωνία για τη μεταγραφή.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Κλαούντιο Λοτίτο, με δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως αν δεν παραχωρηθεί ένας από τους υπάρχοντες επιθετικούς, δύσκολα θα πάρουν άλλον. «Ο Σισέ μπορεί να έρθει στην ομάδα, μόνο αν φύγει κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες. Έχουμε επτά επιθετικούς και δεν μπορούμε να αποκτήσουμε και όγδοο. Για τον Φλόκαρι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Ολοι οι παίκτες είναι χρήσιμοι, αλλά κανείς αναντικατάστατος».

Αντιλαμβάνεστε πως η κατάσταση μόνο εύκολη δεν χαρακτηρίζεται και θεωρούμε πως ότι είναι να γίνει, θα γίνει αυτό το 48ωρο.



Πηγή: Theplayer