Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Ιουνίου 2011

«Προστατέψτε την ομάδα, όχι άλλα επεισόδια»


Η σεζόν που πέρασε ήταν από τις πιο επεισοδιακές στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Η ομάδα τιμωρήθηκε με αρκετές αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (μπορεί να έκανε και ρεκόρ), έχασε σε χρήματα, σε πρεστίζ και φυσικά διαταράχθηκαν οι σχέσεις διοίκησης και οπαδών. 

Ευτυχώς από την πλευρά της ΠΑΕ υπάρχει καλή θέληση να ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά από νέα βάση και να μην έχουν  ως «οδηγό» τα φετινά χάλια. Αρκεί βέβαια και οι οπαδοί που αποδεδειγμένα αγαπούν την ομάδα τους, να δείξουν διάθεση να αλλάξουν την εικόνα τους και να απομονώσουν τους χούλιγκαν από την εξέδρα των οργανωμένων.

Με αφορμή λοιπόν την πώληση των καρτών διαρκείας και την ανάληψη καθηκόντων ως συμβούλου ασφάλειας της ΠΑΕ, από τον Τάσο Τεντζέρη, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, συνάντηση εκπροσώπων όλων των οργανωμένων με τους κ.κ. Πέτσο (επιχειρησιακός διευθυντής), Τεντζέρη.

Συστάσεις και προτροπές της πράσινης ΠΑΕ προς τους οργανωμένους

Οι οπαδοί ενημερώθηκαν πως θα έχουν τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας και εφέτος, στις ίδιες θύρες και με το ίδιο αντίτιμο. Καμία αλλαγή, καμία αύξηση. Από την πλευρά τους οι Πέτσος, Τεντζέρης ζήτησαν καλύτερη διαγωγή, ψυχραιμία, στήριξη στην ομάδα και όχι έκτροπα καθώς ο πειθαρχικός κώδικας έγινε ακόμη πιο αυστηρός, άρα οι δυσάρεστες συνέπειες για την ομάδα, θα αυξηθούν. Οι οπαδοί ενημερώθηκαν μάλιστα για τον νέο πειθαρχικό κώδικα και υποσχέθηκαν πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους να μην συμβούν ξανά τα παρατράγουδα που στιγμάτισαν την ομάδα την σεζόν 2010-2011.

Πηγή: Theplayer.gr