Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιουνίου 2011

Βάλτερ και Αντρέ Κάστρο θέλει ο Φερέιρα

Βάλτερ και Αντρέ Κάστρο θέλει ο ΦερέιραΒάλτερ και Αντρέ Κάστρο είναι οι δύο παίκτες που έχουν… κλέψει την καρδιά του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι δύο παίκτες, αρέσουν αρκετά στον τεχνικό του «τριφυλλιού», ο οποίος φέρεται να έχει μιλήσει στην διοίκηση και να έχει… ζητήσει την απόκτησή τους από την Πόρτο.
Ποιοι είναι όμως οι Βάλτερ και Αντρέ Κάστρο; Ο πρώτος, ξεχωρίζει για τον συνδυασμό δύναμης και τεχνικής που τον διακρίνει και που του έχει χαρίσει τον χαρακτηρισμό.. «πιτ-μπουλ», γεγονός που οδήγησε την Πόρτο στο να προσφέρει ένα ποσό της τάξης των 6 εκατομμυρίων Ευρώ για να τον αποκτήσει. Για τον παίκτη, είχε κινηθεί μάλιστα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο τα λαγωνικά των «δράκων» πρόλαβαν και… άρπαξαν τον παίκτη, με αποτέλεσμα να γίνει κάτοικος Πορτογαλίας.
Ο δεύτερος, εκλεκτός του Φερέιρα, είναι ο Αντρέ Κάστρο. Ο παίκτης, ανήκει επίσης στην Πόρτο, ωστόσο το περασμένο εξάμηνο βρέθηκε στην Primera Division και την Χιχόν, ως δανεικός. Ο Πορτογάλος άσος, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών των «δράκων» και πραγματκά αποτέλεσε τον λόγο για τον οποίο η Χιχόν παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία του Ισπανικού Πρωταθλήματος. Οι Ισπανοί μάλιστα αναμένεται να δώσουν μάχη για να τον αγοράσουν, με τον νεαρό μέσο να ξεκαθαρίζει πως δεν έχει διάθεση να αγωνιστεί σε σύλλογο που δεν θα μετέχει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο Φερέιρα γνωρίζει και τους δύο ποδοσφαιριστές και αυτό αποτελεί ατού για τους «πράσινους» στο ενδεχόμενο που εκείνοι αποφασίσουν να κινηθούν για την απόκτησή τους, ωστόσο πρόβλημα αναμένεται να αποτελέσει το… κόστος του όλου εγχειρήματος, καθώς οι τιμές στις οποίες πουλάει η Πόρτο, δεν προσεγγίζονται εύκολα.