Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2011

Πόλγκα και Βούκσεβιτς θέλει ο Φερέιρα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πριν αποχωρήσει για την Πορτογαλία άφησε μια λίστα με θέσεις στις οποίες θα ήθελε μεταγραφές, αλλά και με κάποια ονόματα παικτών, μεταξύ των οποίων βρίσκονται το ονόματα του Πόλγκα και του Βούκσεβιτς. 



Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε με τον Δημήτρη Γόντικα για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας και πριν φύγει για την Πορτογαλία του άφησε μια λίστα με θέσεις στις οποίες θέλει ενίσχυση η ομάδα, αλλά και με κάποια ονόματα παικτών, κυρίως από την πορτογαλική αγορά.

Μέσα στα ονόματα βρίσκονται και δυο παίκτες της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, οι οποίοι παραχωρούνται από τους πορτογάλους. Ο πρώτος είναι ο Σιμόν Βούκσεβιτς και ο δεύτερος ο Άντερσον Πόλγκα.
Η περίπτωση του Βούκσεβιτς είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει μόνο εάν παραχωρηθεί ο Σεμπάστιαν Λέτο, καθώς πρόκειται για αριστερό εξτρέμ. Ο μόνος λόγος που μπορεί να κρατήσει πίσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού σε αυτή την περίπτωση είναι ο χαρακτήρας του Μαυροβούνιου, που είναι και ο λόγος που αποχωρεί από την Σπόρτινγκ.

Από την άλλη ο Άντερσον Πόλγκα έχει ειδοποιηθεί να αναζητήσει νέα ομάδα και έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον της Γκρέμιο. Ωστόσο τα 32 του χρόνια τον κάνουν μια λιγότερο ελκυστική περίπτωση, δεδομένου ότι οι πράσινοι θέλουν να ρίξουν τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας.

gazzetta.gr