Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Ιουνίου 2011

Χωρίς Τζίγκερ το Δ.Σ.


Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βαρδινογιάννης, δεν θα δώσει το «παρών» στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδαςομάδας σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Τι πρόκειται να γίνει με τους άλλους εκπροσώπους.
Ο Αντώνης Αντωνιάδης, μετά από απόφαση του ίδιου, δεν θα παρευρεθεί στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα ο Νικόλας Πατέρας να χρειαστεί να βρει νέο εκπρόσωπο.
Ο κ. Βαρδινογιάννης έχει πει πολλές φορές ότι θέλει να σταματήσει να ασχολείται με τον Παναθηναϊκό γι’ αυτό και παραχωρεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του, σε όποιον ενδιαφερθεί.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων», δεν θα δώσει το «παρών» στο νέο Δ.Σ., το οποίο θα προκύψει από τη Γενική Συνέλευση της προσεχούς Παρασκευής. Όπως λέγεται, Θα ορίσει  εκπρόσωπο στη θέση του, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την πρόθεσή του να αποχωρήσει.
Υπενθυμίζουμε πως και στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας που έγινε, εκείνος απουσίαζε, μιας και είχε καταλάβει πως θα ήταν τεταμένη η κατάσταση, κάτι που όντως έγινε.
Επίσης, φέρεται να είναι αηδιασμένος για τα όσα συνέβαιναν στο χώρο του ποδοσφαίρου όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο χαίρεται που βγήκε στο φως της δημοσιότητας αυτό το κύκλωμα.
Απών από το νέο Δ.Σ. υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι ο Παύλος Γιαννακόπουλος, αλλά και σε περίπτωση που παραμείνει, δεν είναι σίγουρο ότι θα συμμετέχει στις συνεδριάσεις. Όσον αφορά τον Γιώργο Νίκα, σήμερα Τετάρτη θα αποφασιστεί αν θα παραμείνει μέλος του Δ.Σ. και αν θα είναι στη διοικούσα επιτροπή. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην είναι στη διοικούσα, αλλά θα περιμένει πρώτα να δει τη διάθεση των άλλων μετόχων.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, φέρεται να ορίζει εκπροσώπους του τους  Ανδρέα Μαυροκουκουλάκη και Μαρία Λομβάρδου. Ερωτηματικό αποτελεί η στάση του Αδαμάντιου Πολέμη.
Τέλος, ο Τζώνυ Βεκρής θα παραμείνει στο Δ.Σ., αλλά δεν θα κρατήσει τη θέση του στη διοικούσα επιτροπή.
Πηγή: SPORTDAY



Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!