Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Ιουνίου 2011

"Καμία πρόταση για Σισέ"... λένε στην ΠΑΕ

Η ιστορία με τον Τζιμπρίλ Σισέ έχει αρχίσει και κουράζει, όχι μόνο εμάς αλλά και τον κόσμο της ομάδας. Οι Ιταλοί γράφουν διάφορα εδώ και μέρες  για επαφές, προτάσεις, συναντήσεις, οικονομικά μεγέθη και όλα όσα έχετε διαβάσει τόσο καιρό. Η υπόθεση όμως έχει ως εξής. 


Ο Παναθηναϊκός στα χέρια του, δεν έχει ΚΑΜΙΑ επίσημη πρόταση για τον Τζιμρίλ Σισέ. Καμία.Ούτε από τη Λάτσιο, ούτε από κανέναν. Ναι, γίνονται κάποιες επαφές, ναι έχουν μιλήσει οι μάνατζερ που εμπλέκονται στην μεταγραφή, αλλά με τον Γόντικα δεν έχει μιλήσει κανείς από την ιταλική ομάδα.

Όσο δε τη Γαλατασαράι, ένα φαξ μόνο έφτασε προ ημερών, όπου ρωτούσε το ποσό που παραχωρείται ο παίκτης και από κει και πέρα ουδέν. Προφανώς παρασκηνιακά εξελίσσονται πράγματα, ωστόσο από το σημείο αυτό, μέχρι να λέμε ότι ο Γάλλο είναι μία ανάσα από τη Λάτσιο, υπάρχει τεράστια απόσταση. Καταρχάς σίγουρα στο οικονομικό δεν τα έχουν βρει Λάτσιο και Σισέ, ενώ όπως αναφέραμε ούτε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ υπάρχει κάτι που να μας οδηγεί σε ασφαλές συμπέρασμα, ότι η κουβέντα έχει φτάσει σε επίπεδο διοικήσεων.

Σίγουρα αυτή η εβδομάδα θα είναι καθοριστική στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς ο Παναθηναϊκός και ειδικά ο Γόντικας θέλει να προχωρήσει η μεταγραφή που θα του λύσει τα χέρια γενικότερα. Δεν είναι αρνητικοί οι πράσινοι. Θα πιέσουν και εκείνοι από την πλευρά τους όσο μπορούν την κατάσταση και τον Πιολά, τον μάνατζερ του Σισέ, προκειμένου να βρει τη χρυσή τομή με τους Ιταλούς και μετά να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με την διοίκηση. 



Ίσως την Τρίτη να γίνει μία επαφή Γόντικα και Τάρε (τεχνικός διευθυντής της Λάτσιο) προκειμένου να δουν τα περιθώρια ταύτισης στο οικονομικό. Κάτω από 6 εκατομμύρια ευρώ δεν τον δίνει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη να διανύσουμε.

Πηγή: Theplayer.gr