Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιουνίου 2011

«Ναι» στην ενίσχυση, «όχι» στις ακρότητες

Το ότι το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο από περίπου 20 χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού την Κυριακή (5/6) και στον 4ο τελικό του πρωταθλήματος είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα προκειμένου να στηρίξει και να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών ώστε να χαρίσουν σε όλους έναν ακόμα τίτλο.

Η διοικητική ηγεσία, τα στελέχη, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες του Παναθηναϊκού γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος που συμπορεύεται με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια στη... λεωφόρο των θριάμβων και της δόξας.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που αποδεδειγμένα αγαπούν την ομάδα οφείλουν να σταθούν στο πλευρό της με τον τρόπο που αρμόζει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.

Κι αυτό σημαίνει ότι τα στελέχη του Παναθηναϊκού ζητούν κι επιθυμούν από τον κόσμο να δημιουργήσει υπέροχη ατμόσφαιρα που θα δώσει ώθηση στην ομάδα αλλά απαιτούν να μην υπάρξει το παραμικρό παρατράγουδο.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επαναλαμβάνουν διαρκώς ότι η ομάδα, με τη "ζεστή" και χωρίς ακρότητες συμπαράσταση του κόσμου, μπορεί να πετύχει το στόχο της και καλούν τους φίλους του "τριφυλλιού" να... σκεφτούν πάνω απ' όλα το συμφέρον τους: Σε μιά μεγάλη ομάδα δεν αρμόζουν πράξεις οι οποίες δεν ωφελούν ούτε τον Παναθηναϊκό αλλά ούτε και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.