Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Ιουνίου 2011

Κρίσιμο το Δ.Σ. της Τετάρτης, κρίσιμες αποφάσεις

Η αρνητική εξέλιξη στην περίπτωση του Ζήση Βρύζα, εκτός από το τεράστιο φιάσκο και την επικοινωνιακή ήττα αναγκάζει τους πράσινους να βρουν τεχνικό διευθυντή. Η θέση παραμένει κενή και πρέπει να καλυφθεί άμεσα. Γι αυτό περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το σημερινό (08/06) Δ.Σ. της ΠΑΕ και κυρίως την παρέμβαση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος μάλλον έχει εκνευριστεί με όλα αυτά που έγιναν γύρω από το θέμα Βρύζα.

Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στη συνεδρίαση και βέβαια αποφάσεις. Θα συζητήσουν το ζήτημα του τεχνικού διευθυντή με τα ονόματα που θα πέσουν στο τραπέζι να είναι αυτά των Βέλιτς, Γιάννη Σαμαρά και υπό προϋποθέσεις των Νάνι και Φαλκς. Πολύ δύσκολα θα πάνε σε λύση τεχνικού διευθυντή από το εξωτερικό και πιθανότατα θα εξετάσουν την προοπτική ενός εκ των Βέλιτς ή Σαμαρά.

Τα μέλη του Δ.Σ. θα εκφράσουν τις απόψεις τους επί του θέματος, αλλά λογικά η διοικούσα επιτροπή θα αποφασίσει. Το Δ.Σ αρχίζει στης 4 το απόγευμα. Ο Βεκρής αποτελεί ήδη παρελθόν, κάτι που ίσως συμβεί και με τον Νίκα. Παράλληλα την παραίτηση του από μέλος του Δ.Σ. ενδέχεται να καταθέσει και ο Αντώνης Αντωνιάδης.