Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιουνίου 2011

Ενοχλημένοι οι «πράσινοι» με ΠΑΟΚ

Περίεργη και απρόσμενη τροπή έχει πάρει η υπόθεση του Ζήση Βρύζα στον Παναθηναϊκό. Μετά τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις με την επίσκεψη των οπαδών του ΠΑΟΚ στον νυν συνεργάτη του Φερνάντο Σάντος και την προτροπή να μην πάει στο τριφύλλι, ήρθε και η πληροφορία ότι του έκανε πρόταση επιστροφής ο Ζαγοράκης, με αποτέλεσμα να κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα στο «Τριφύλλι».

Ο Δημήτρης Γόντικας βρισκόταν σε ανοικτή επικοινωνία με τον 38χρονο πρώην πρωταθλητή Ευρώπης και ενημερωνόταν για τα νέα δεδομένα, αλλά παραμένει αισιόδοξος πως η προφορική συμφωνία που έχει κάνει με τον Βρύζα δεν θα ναυαγήσει παρά τις πιέσεις που δέχεται από την αγαπημένη του ομάδα. Η ενόχληση αρκετών πάντως στο «πράσινο» στρατόπεδο ήταν μεγάλη, καθώς έλεγαν με νόημα «τώρα θυμήθηκαν τον Βρύζα και του κατέθεσαν πρόταση; Τώρα που έμαθαν ότι μιλάει με τον Παναθηναϊκό;».

Εύλογη η απορία, καθώς τόσο καιρό κανείς δεν είχε ασχοληθεί με τον 38χρονο Μακεδόνα, ούτε του είχε προτείνει κάποιο πόστο στον ΠΑΟΚ. Βέβαια αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και τώρα πλέον οι «πράσινοι» περιμένουν τις εξελίξεις και την οριστική απάντηση του Ζήση Βρύζα. Για την ακρίβεια περιμένουν να δουν αν θα αλλάξει την απόφαση του, γιατί απάντηση έχει δώσει και είναι η εξής: «Ναι, δέχομαι την πρόταση να γίνω τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό». Αν κάνει πίσω λόγω των πιέσεων θα φανεί αύριο και μετά ο Γόντικας θα αναγκαστεί να κινηθεί για τον Ιταλό Νάνι. Η αλήθεια είναι πως δεν το θέλουν αυτό, αφού ομόφωνα τελικά αποφάσισαν να πάρουν τον Βρύζα και ποντάρουν πολλά επάνω του. Δεν θέλουν να χαλάσει κάτι και αισιοδοξούν πως δεν θα χαλάσει.

theplayer.gr