Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Ιουνίου 2011

Σάτο: «Όλοι μαζί τα καταφέραμε!»

Ο Ρομέιν Σάτο, μίλησε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δ΄΄ηλωσε πως όλοι μαζί τα καταφέρανε γιατί πολύ απλά όλοι μαζί παλέψανε. Επίσης αναφέρεται και στην ιδιοφυία που λέγεται... Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά τι δήλωσε στο Theplayer.gr:

 -Ρομέιν, συγχαρητήρια για την εμφάνισή σου, τη νίκη και για το πρωτάθλημα. Τι αίσθηση σου αφήνει η κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου στην πρώτη σου χρονιά στην Ελλάδα;

«Νιώθω υπέροχα. Νιώθω τέλεια. Είμαι χαρούμενος, είμαι ενθουσιασμένος. Δεν είναι εύκολο ξέρεις. Παλέψαμε σκληρά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τα δώσαμε όλα μέχρι το τέλος. Είναι πολύ καλό για μας που κερδίσαμε το πρωτάθλημα».

-Ο κόσμος παραληρούσε στις εξέδρες. Το ματς ήταν εντυπωσιακό. Τι έχεις να πεις για τους φίλους του Παναθηναϊκού;

«Για να είμαι ειλικρινής, είναι υπέροχοι. Είναι φανταστικοί. Θέλω να τους ευχαριστήσω για όλη τη βοήθεια που μας δώσανε. Όλο το χρόνο μας βοηθούσαν, αλλά ειδικά στο τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν καταπληκτικοί. Είναι οι καλύτεροι σε όλη την Ευρώπη. Το ήξερα πριν έρθω και τώρα το νιώθω καλύτερα».

-Σε άγχωσε ο τραυματισμός του Διαμαντίδη; Ένιωσες ότι έπρεπε να τραβήξεις περισσότερο «βάρος» στην περιφέρεια;

«Ήταν δύσκολα. Είναι σκληρό να βλέπεις έναν από τους καλύτερους παίκτες να αποχωρούν. Αλλά τα δώσαμε όλα οι υπόλοιποι. Βγήκαμε μπροστά και παλέψαμε σκληρά μέχρι τέλους. Τα δώσαμε όλα. Ο Φώτσης, ο Καλάθης βοήθησαν πολύ στην περιφέρεια. Μαζί με τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο. Όλοι παλέψαμε για τη νίκη και τα καταφέραμε. Έπρεπε να κερδίσουμε απόψε».

-Πρώτη χρονιά φέτος στον Παναθηναϊκό και είσαι πρωταθλητής Ελλάδος και πρωταθλητής Ευρώπης. Θα μείνεις κι άλλα χρόνια ευελπιστώντας να σηκώσεις κι’ άλλα τρόπαια;

«Μακάρι. Το ελπίζω να μείνω. Δεν έχω λόγια να πω. Είμαι ενθουσιασμένος. Ευελπιστώ να μείνω και να κερδίσω πολλά τρόπαια». 

-Τι είναι για σένα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς;

«Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι είναι μία ιδιοφυία. Απλά μία ιδιοφυία ! Τίποτα λιγότερο. Τι μπορείς να πεις γι’ αυτόν; Ότι και να πεις είναι λίγο. Είναι σπουδαίος».