Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Ιουνίου 2011

Μειώσεις σε Κατσουράνη, Καραγκούνη

Σε συζητήσεις με τους Κώστα Κατσουράνη και Γιώργο Καραγκούνη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με σκοπό να ενημερωθούν οι δύο ποδοσφαιριστές για τον σχεδιασμό, αλλά και τις περικοπές των συμβολαίων. Το θέμα ξεκαθαρίζει μέσα στην εβδομάδα.
Οι μέρες περνούν, αλλά οι «πράσινοι» πρέπει να τακτοποιήσουν πολλές εκκρεμότητες που έχουν καθώς η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας της καλοκαιρινής περιόδου, φθάνει. Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» Δημήτρης Γόντικας, έχει αρχίσει τις επαφές κυρίως με τους Κατσουράνη, Καραγκούνη.
Πληροφορίες έκαναν λόγο για μία συνάντηση μεταξύ του κ. Γόντικα και του «Κατσούρ» την Τετάρτη, ενώ άλλες για σήμερα Πέμπτη. Σημασία έχει πως επίκειται συνάντηση για να ενημερωθεί ο παίκτης τόσο για τον σχεδιασμό της ομάδας όσο και γι το οικονομικό σκέλος του συμβολαίου του. Βάσει της συμφωνίας που έχει γίνει πρέπει να λάβει τόσο για τη φετινή όσο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 720.000 ευρώ. Ωστόσο οι διοικούντες την ομάδα υπάρχει το ενδεχόμενο να διαμορφώσουν μόνο τα μπόνους προς τα κάτω.
Το ίδιο ισχύει και για τον Καραγκούνη, ο οποίος αναμένεται να δεχθεί σημαντική μείωση απολαβών(από 1 εκατ. ευρώ θα πέσει στις 400.000), αφού ούτε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα,  δεν τον υπολογίζει για τους βασικούς.