Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Ιουνίου 2011

Αγαπούλες ψαχτείτε

Οι εξελίξεις στα στημένα είναι ραγδαίες και σίγουρα μένει να δούμε πολλά ακόμη. Εδώ στο Newspao.gr από την πρώτη στιγμή που βγήκαν τα γεγονότα δημοσιεύσαμε πολλές αποκλειστικές ειδήσεις και δικαιωθήκαμε σε απόψεις και ρεπορτάζ.

Βλέπουμε πως λίγο πολύ όλοι είναι μπλεγμένοι και κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν άλλους και να αποποιηθούν των ευθηνών τους. Άλλοι πάντως ίσως έχουν συνεργαστεί με τις αρχές για να…γλιτώσουν. Όπως και να χει είναι πασιφανές πως έχουμε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ των βαρόνων του Ελληνικού ποδοσφαίρου.


Έχω διαβάσει όλα όσα έχουν βγει και έχω μάθει ακόμα περισσότερα. Πραγματικά εκπλήσσεσαι από την ωμότητα αυτών των ανθρώπων αυτών,τις διασυνδέσεις τους με το κοινό έγκλημα και την επιρροή τους σε θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου. Ένα χαρακτηριστικό που φαίνεται να είχαν ήταν η άγνοια κινδύνου και φόβου. Σοκαριστικοί διάλογοι που σου προκαλούν γέλιο με την οικειότητα μεταξύ των εμπλεκομένων ή σε κάνουν να απορείς με τη σκληρότητά τους.

Πολλοί προσπαθούν να σώσουν τα αφεντικά τους με άρθρα και άσκοπα λόγια που πλέον ΔΕΝ πείθουν ούτε κοιμώμενα πρόβατα,συνένοχοι και εξίσουν υπόλογοι στην κοινή γνώμη όσοι συγκαλύπτουν σκάνδαλα. Ο σιωπών συναινεί κύριοι…Άραγε πόσα από αυτά τα μαύρα χρήματα έχουν περάσει και από άλλα χέρια…

Στις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα κάποιοι βγάζανε δισεκατομμύρια και είχαν δημιουργήσει ένα κύκλωμα με άκρες παντού,να που πήγαν πολλά λεφτά. Κύριοι τελειώσατε,όπως έγραψα και στο προηγούμενο άρθρο (ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33), όλοι φυλακή μπας και δούμε άσπρη μέρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αγαπούλες,ψαχτείτε….

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!