Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Ιουνίου 2011

Την Πέμπτη το πρωί η πρώτη στην Παιανία

Διακοπές τέλος για τους πράσινους. Μετά από 35 μέρες οι παίκτες του τριφυλλιού επιστρέφουν στις επάλξεις με την πρώτη προπόνηση της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012. 


Στις 8 το πρωί της Πέμπτης ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα περιμένει τους ποδοσφαιριστές όχι για το πρώτο τρέξιμο-χαλάρωμα, αλλά για τις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις. Φυσικά δεν θα τις κάνει ο προπονητής, αυτά είναι δουλειά του ιατρικού επιτελείου. Τα πρόσωπα θα είναι αρκετά γνώριμα καθώς δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με πέρυσι.

Γνωρίζετε άλλωστε πως έχει περάσει ένας μήνας χωρίς καμία εξέλιξη στα μεταγραφικά και ειδικά στον τομέα των πωλήσεων και των αποδεσμεύσεων. Έτσι από την περσινή ομάδα, θα απουσιάζουν μόνο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Λουίς Γκαρσία, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν.

Ακόμη και ο Σίντνεϊ Γκοβού λογικά θα δώσει το παρών στην Παιανία για τις αιματολογικές εξετάσεις, εκτός και αν προγραμματίσει για το πρωί το ραντεβού με τον Δημήτρη Γόντικα προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του. Μάλλον θα τα πουν στην Παιανία, οπότε και ο Γάλλος θα βρεθεί κανονικά στην πρώτη της ομάδας.

Κανονικά παρόντες θα είναι οι Αλέξανδρος Τζόρβας, Ορέστης Καρνέζης, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Γιώργος Ιωαννίδης, Στέργος Μαρίνος, Σεμπάστιαν Λέτο, Νταμιέν Πλεσί, Σιμάο, Χάρης Μαυρίας, Σίλβα Κλέιτον, Τζιμπρίλ Σισέ και Αντώνης Πετρόπουλος. Σε όλους αυτούς θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και τους Ελίνι Δημούτσο, Ματίας Μπιέρσμιρ, Μαρσέλο Μάτος, Μπράις Μουν, Χρήστο Μελίσση και Σωτήρη Λεοντίου, καθώς ο δανεισμός τους ολοκληρώθηκε και είναι «υποχρεωμένοι» να βρεθούν στην Παιανία, αλλά και τους Καπίνο Λαγό, Ταμπάκη, Τριανταφυλλόπουλο, Κάσας και Φουρλάνο από την Golden Team.

Βέβαια για τους δανεικούς το τοπίο θα ξεκαθαρίσει εντός των προσεχών ημερών, αφού θεωρούμε απίθανο πλην του Μάτος, να θέλει ο Φερέιρα να κρατήσει κάποιον από τους υπόλοιπους. Τέλος, θα υπάρχουν και κάποιες απουσίες. Αυτές αφορούν τους διεθνείς Γιώργο Καραγκούνη, Κώστα Κατσουράνη, Σωτήρη Νίνη, Λουκά Βύντρα, Νίκο Σπυρόπουλο, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Στέφανο Κοτσόλη και Σεντρίκ Καντέ. Απουσία της τελευταίας στιγμής, αυτή του Γιόσου Σαριέγκι, ο οποίος λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος θα έρθει το Σάββατο.

Το πρόβλημα όλων είναι η γενικότερη αβεβαιότητα στην ομάδα και δεν ξέρει κανείς πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση από τη στιγμή που οι μέτοχοι σφυρίζουν αδιάφορα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις και στην πορεία θα δύμε πόσοι θα μείνουν και πόσοι θα φύγουν. 



Πηγή: Theplayer.gr


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!