Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Ιουνίου 2011

ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33...

Μήνες τώρα έγραφα στα άρθρα του site πολλές φορές για τα στημένα και πως αργά η γρήγορα θα έρθει φως στην υπόθεση. Άλλωτε με σπόντες και άλλοτε ευθέως προσπαθούσα να δώσω πληροφορίες μέχρι τον βαθμό που μπορούσα.

Πλέον ας μιλήσουμε πιο ανοιχτά και όσοι ξέρουν θα…καταλάβουν.

Σύλληψη Μπέου λοιπόν για τα στημένα, Ψωμιάδη και πολλών άλλων παραγόντων.Μπλεγμένοι είναι και πράσινοι παράγοντες και ειδικά παράγοντας ο οποίος προφασίστηκε ασθένεια για να γλιτώσει την προσαγωγή στην Γ.Α.Δ.Α!Γιγαντιαία επιχείρηση της ΚΥΠ και ειδικών μονάδων της αστυνομίας για την εξυγίανση το Ελληνικού ποδοσφαίρου.


Ας σκεφτούμε με ποιους είχε πρώτα φιλίες και έπειτα αντιδικίες ο Μπέος και θα καταλάβουμε ΠΟΛΛΑ.Η σαπίλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλο της το μεγαλείο.Η ίδια σαπίλα που διακατέχει το Ελληνικό πολιτικό σύστημα φαίνεται πως υπάρχει και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Για τα παιχνίδια που είναι μπλεγμένοι οι πράσινοι παράγοντες έχω κάποιες ‘’σκέψεις΄΄ και υποψίες,το γνωστό Ξάνθη-Παο 3-2, Παο –Καβάλα 0-2, Παο-Ολυμπιακός Βόλου 0-1 αλλά και με πιο μικρές ομάδες. Στην πιάτσα λίγο πολύ αυτά είναι…γνωστά.

Ας ελπίσουμε ότι θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης πάνω στους ανθρώπους που παίζουν παιχνίδια σε βάρος της ιστορίας πολλών συλλόγων και βγάζουν εκατομμύρια,κάνουν ξέπλυμα βρώμικου χρήματος,τραμπουκίζουν σε βάρος διαιτητών και τα σπρώχμουν σε δημοσιογράφους για να τηρήσουν με ευλάβεια τον νόμο της σιωπής.Κύριοι στο κελί 33 ΟΛΟΙ μαζί,καλή διαμονή και πιστεύω ότι πρέπει να ανοίξει νέα φυλακή για να συστεγάσει όλο αυτό το δίκτυο,εκεί θα στοιχηματίζεται τσιγάρα στα ματς Δεσμοφύλακες-Κρατούμενοι.

Μείνετε συντονισμένοι στο Newspao και οι εξελίξεις θα γράφονται εδώ ως έχουν…