Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Μαΐου 2011

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE Ή ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...

Γεια σας και πάλι φίλοι του Τριφυλλιού,

Τελευταία ευκαιρία για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό να σώσει κάτι από τη φετινή πλήρως αποτυχημένη χρονιά. Η ευκαιρία αυτή δεν είναι άλλη από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης (πρώτης στα πλεϊ-οφ) και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Εκτός από τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη συμμετοχή σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, είναι η τελευταία ευκαιρία διοίκησης και παιχτών και δόσουν τις απαντήσεις που πρέπει σε αντιπάλους παίχτες και προέδρους, οι οποίοι εντός και εκτός γηπέδου αμαύρωσαν την ιστορία του Παναθηναϊκού μας.

Οι οπαδοί δεν είναι χαζοί, ξέρουν τι γίνεται, δεν θέλουν να χαλάσουν το κλίμα στην ομάδα, αλλά θα ζητήσουν εξηγήσεις από όλους για αυτή τη χρονιά που χάθηκε (ακόμα και με έξοδο στο Τσ. Λίγκ) και ειδικά τη χρονιά μετά την κατάκτηση του ντάμπλ. Ας σταθούν λοιπόν όλοι στο ύψος που απαιτεί η περίσταση. Ας ιδρώσουνε όλοι και να παλέψουν στους αγώνες που έρχονται.

Ας "κερδίσουν" κάτι, μπας και γυρίσει στο γήπεδο όλος αυτός ο κόσμος που έδιωξαν ... και βλέπουμε για του χρόνου.

Υ.Γ. Θα μας αφήσουν οι παραγκάρχες λέτε να να βρούμε πρώτοι στα Πλεί-οφ? Δύσκολα τα πράγματα υπάρχει πολύ μαυρίλα στο παρασκήνιο και η ομάδα είναι απροστάτευτη από τα Χριστούγεννα και μετά...!