Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Μαΐου 2011

Μουλαομέροβιτς: «Το πήραμε γιατί ήμασταν ΟΜΑΔΑ»

Ο Παναθηναϊκός κατακτά στην Μπολόνια το τρίτο ευρωπαϊκό της ιστορίας του και ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς μιλώντας στο superbasket.gr παραδέχτηκε πως «κανείς δεν περίμενε πως θα τα καταφέρναμε. Εμείς, όμως, είχαμε την καλύτερη ομάδα και καταφέραμε να το δείξουμε μέσα στις τέσσερις γραμμές.

 Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως και όχι στα λόγια, αλλά μέσα στο παρκέ».
Ο Κροάτης γκαρντ θυμήθηκε πως «η συγκεκριμένη χρονιά γενικά δεν κυλούσε καλά για εμάς. Αλλά έστω και δύσκολα καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ. Εκεί όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Θεωρούσαν βέβαιο πως θα χάναμε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον ημιτελικό. Εμείς, όμως, παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ, βάλαμε τους εαυτούς μας κάτω από το καλό του συνόλου και πήραμε την πρόκριση στον τελικό. Εκεί, πάλι κανείς δεν πόνταρε σε εμάς μιας και αντιμετωπίζαμε το μεγάλο φαβορί, τη γηπεδούχο Κίντερ Μπολόνια. Στον τελικό μπήκαμε αποφασισμένοι να πάρουμε το τρόπαιο και τα καταφέραμε».

Ο «Μούλα» μας αποκάλυψε πως «αυτό που όλοι υποστήριζαν εκείνη τη μέρα ήταν πως δεν θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε την Κίντερ μέσα στη ρακέτα μιας και οι ψηλοί μας ήταν ο Μίντλεντον και ο Παπαδόπουλος. Αλλά θυμάμαι πως όλοι είχαμε παίξει καλά. Ο Ντέγιαν (σ. Μποντιρόγκα, ο «Φράγκι» (σ. Αλβέρτης), ο Ίμπο (Κουτλουάι), αλλά και οι ψηλοί είχαν κάνει σπουδαίο παιχνίδι και έτσι μπορέσαμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του τίτλου».

Όσο για το φετινό Φάιναλ Φορ, ο Κροάτης πλέι μέικερ ήταν ξεκάθαρος. «Εάν δεν το πάρει ο Παναθηναϊκός θα εκπλαγώ. Έχει την καλύτερη ομάδα, τον καλύτερο προπονητή και παίζει το καλύτερο μπάσκετ. Θα είναι έκπληξη για εμένα εάν δεν το πάρει ο Παναθηναϊκός. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάρουν το έκτο ευρωπαϊκό της ιστορίας τους».

πηγη:superbasket