Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Μαΐου 2011

Λιγοστεύουν τα προβλήματα

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, έχοντας παράλληλα και ένα ευχάριστο, αφού ο Αντώνης Πετρόπουλος παρακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης.

Τους έτοιμους και τους …τρεχαλατζήδες προορίζει ο Φερέιρα για το παιχνίδι στην Τούμπα, με το 4-3-3 να είναι το βασικό σχήμα.

Όπως δείχνει η ως τώρα προετοιμασία του Παναθηναϊκού, για το κρίσιμο πρώτο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ στους αγώνες κατάταξης, η ενδεκάδα θα είναι η εξής.

Ο Τζόρβας θα υπερασπιστεί την εστία του «τριφυλλιού». Στην αμυντική διάταξη, ο Βύντρα θα παίξει στην φυσική του θέση ως δεξί μπακ και ο Κατσουράνης θα πάρει θέση δίπλα στον Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας λόγω των απουσιών (Μπουμσόνγκ, Καντέ) ενώ αριστερά, θα αγωνιστεί ο Ιωαννίδης.

Στο κέντρο, ο Ζιλμπέρτο θα είναι ο κόφτης, με τους Νίνη και Καραγκούνη να παίζουν μπροστά τους ως εσωτερικοί μέσοι. Στην επίθεση, ο Μαρίνος θα παίξει δεξιά ώστε να βοηθάει τον Βύντρα στην αντιμετώπιση του Βιεΐρινια, ο Χριστοδουλόπουλος θα παίξει αριστερά και ο Σισέ στην κορυφή. Είναι σαφές, πως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να ηττηθεί σε αυτό το παιχνίδι και η προσέγγιση του αγώνα από τους ποδοσφαιριστές θα είναι να κρατούν τις θέσεις τους και να είναι συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί.

Στην προπόνηση της Τετάρτης, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιλάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε δύο γκρούπ, ταχύτητες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης και Πετρόπουλος, με τον τελευταίο να συμμετέχει σε ένα μέρος του προγράμματος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Στη προπόνηση συμμετείχε και ο Μαχλελής από την ομάδα Νέων.

Όσον αφορά τον Αμπντούν της Καβάλας, προς το παρόν, παρά τα όσα γράφονται, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα. Σίγουρα είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έδειξε πλούσια προσόντα στο περσινό πρωτάθλημα και άρεσε , αλλά αυτή την στιγμή δεν προχωράει κάτι. Κανείς άλλωστε από τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να διαπραγματευτεί, αφού ούτε τεχνικός διευθυντής έχει προσληφθεί, ούτε το πλάνο της επόμενης χρονιά έχει ξεκαθαρίσει, μια και τα διοικητικά της ομάδας παραμένουν ρευστά.

πηγη:sport-fm