Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Μαΐου 2011

Έφτασε... Βαρκελώνη





Αποστολή στη Βαρκελώνη, Μίρκα Μπούρα

Πάτησαν Βαρκελώνη με.... χαμόγελα

Λίγα λεπτά πριν τη 1 ώρα Ελλάδας, οι μόνιμοι πρωταθλητές έφτασαν στην Βαρκελώνη, με τα χαμόγελα και την καλή διάθεση να είναι γεγονός.

Μετά από τρίωρη πτήση ο Παναθηναϊκός έφτασε στην Βαρκελώνη προκειμένου να προσθέσει στην πράσινη φανέλα το έκτο αστέρι με την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκα. Άπαντες οι πράσινοι παρά το πρωινό ξύπνημα ήταν σε πολύ καλή διάθεση όμως όλοι απέφυγαν να προβούν σε βαρύγδουπες δηλώσεις και τόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όσο και οι παίκτες του προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Η αποστολή του Τριφυλλιού στην οποία έχουν συμπεριληφθεί και οι Φώτης Ζούμπος και Γιώργος Μπόγρης, μετά την άφιξη της στην Βαρκελώνη, βρέθηκε στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει ενώ το απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στο Παλάου Σαν Τζόρντι και συγκεκριμένα στο βοηθητικό κλειστό του γηπέδου.

Από κει και πέρα, το μεγάλο ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Διαμαντίδη ο οποίος τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Το Newspao.gr βρίσκεται στην Βαρκελώνη και θα σας ενημερώνει για τον πεντάστερο και την... "διαδρομή" του προς το έκτο αστέρι.