Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

1 Μαΐου 2011

Εξοργισμένοι Ζήσης, Πιανιτζιάνι

Η ήττα της Σιένα από την Αβελίνο στο τελευταίο ματς πριν από τον ημιτελικό της Βαρκελώνης με τον Παναθηναϊκό εξόργισε τους Ζήση και Πιανιτζιάνι, που δήλωσαν έτοιμοι για τους «πράσινους».

Ο Έλληνας γκαρντ των πρωταθλητών Ιταλίας ήταν αρκετά προβληματισμένος μετά την ήττα της Σιένα εξηγώντας ότι «ήταν πολύ άσχημο ματς για εμάς από το ξεκίνημα. Για 38 λεπτά παίξαμε άσχημα. Ο κόσμος ίσως πιστεύει ότι το μυαλό μας ήταν στη Βαρκελώνη, αλλά αυτό δεν ισχύει. Το να πούμε ότι θέλαμε να αποφύγουμε τραυματισμούς κλπ. είναι δικαιολογίες. Είμαστε ομάδα και δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν. Αύριο πρέπει να ξεχάσουμε το τελευταίο μας παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο Final Four».

Ο Νίκος Ζήσης βέβαια, δεν χάνει την πίστη του τονίζοντας ότι η Σιένα θα είναι έτοιμη στο Final Four της Βαρκελώνης, αφού όπως εξήγησε «έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Εχουμε ξεπεράσει αρκετές δυσκολίες φέτος, αλλά δεν είναι ωραίο να χάνεις στο τελευταίο παιχνίδι πριν το Final Four. Είμαστε εξοργισμένοι, αλλά η ήττα είναι μέσα στον αθλητισμό, αλλά το θέμα είναι ότι δεν παίξαμε όπως μπορούμε. Στα τελευταία λεπτά είχαμε καλή αντίδραση, αλλά δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Θα είμαστε έτοιμοι πάντως για τον Παναθηναϊκό».

Πιανιτζιάνι: «Χειρότερο ματς της πενταετίας»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι που δήλωσε ότι «αίξαμε άσχημα, ίσως ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν αναφέρομαι μόνο στον αριθμό των λαθών, αλλά στο ότι δεν κάναμε τίποτα. Δεν πήραμε ούτε μια χαμένη μπάλα, δεν κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ και κάναμε λάθος επιλογές. Με την Αβελίνο κανείς δεν έδειξε ενθαρρυντικά σημάδια

πηγη:gazzetta