Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Μαΐου 2011

Πήγε για προπόνηση ο Βύντρα

Ο Λουκάς Βύντρα παρά το ρεπό της υπόλοιπης ομάδας βρέθηκε στη Παιανία και έτρεψε μόνος του ενώ στο αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού βρέθηκε και ο Γιώργος Ιωαννίδης.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του, Κυριακή και Δευτέρα, με σκοπό να ξεκουραστούν κάτι το οποίο εξαρχής δεν ίσχυε για τους γκολκίπερ των πράσινων οι οποίοι είχαν ενημερωθεί από τον προπονητή τερματοφυλάκων του Τριφυλλιού Βασίλη Αλεξούδη ότι θα έπρεπε να δώσουν κανονικά το παρών στη Παιανία.

Όπως και έγινε με τους Τζόρβα και Κοτσόλη να πηγαίνουν στο αθλητικό κέντρο των πράσινων και να δουλεύουν κανονικά ενώ ο Ορέστης Καρνέζης είχε ζητήσει να μην πάει όπως και έγινε.

Από εκεί και πέρα όμως υπήρξαν και δύο ακόμη πράσινοι οι οποίοι παρά το ρεπό πήγαν στη Παιανία έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι ενόψει των αγώνων των πλέι οφ.

Ο πρώτος ήταν ο Λουκάς Βύντρα με τον διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να δείχνει για ακόμη μια φορά ότι πρόκειται για υπόδειγμα επαγγελματία ο οποίος έχει καταφέρει τα πάντα χάρη στη σκληρή και συνεχή δουλειά, ακόμα και όταν οι άλλοι ξεκουράζονται. Ο Βύντρα έτρεξε μόνος του και έκανε και κάποιες ασκήσεις με μπάλα.

Ο 30χρονος άσος όμως δεν ήταν ο μόνος που πέρασε τις πύλες του αθλητικού κέντρου καθώς κάτι ανάλογο έκανε και ο Γιώργος Ιωαννίδης. Ο νεαρός άσος ο οποίος μπήκε τις προηγούμενες μέρες και πάλι σε φουλ ρυθμούς θέλησε να ανακτήσει το χαμένο έδαφος καθώς είναι πολύ πιθανό λόγω των πολλών αμυντικών προβλημάτων να πάρει θέση βασικού στα πρώτα ματς των πλέι οφ.
prasinanea.gr