Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Μαΐου 2011

«Τι να φοβηθείς με Ζοτς»

Η παρουσία του Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού μπορεί να αποτελέσει για το "τριφύλλι" το κλειδί για την επιτυχία στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνου.

Αυτό σχολίασε σε δηλώσεις του ο Τομάσεβιτς στον "NovaSportFM", ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς με τη Σιένα, αλλά και στο Μακάμπι-Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά:

Για το τί θυμάται από τον τελικό του 2007 στην Αθήνα: «Δεν ξεχνιούνται εύκολα οι αναμνήσεις που έχω από το Ευρωπαϊκό στην Αθήνα. Όλοι, όμως, θα πρέπει να συγκεντρωθούν στο σημερινό παιχνίδι με την Σιένα».

Για το φετινό Final 4: «Για μένα το “κλειδί” είναι να έχεις τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο, γιατί με εκείνον δεν φοβάσαι τίποτα. Χωρίς αμφιβολία, ο Παναθηναϊκός η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και ελπίζω να γίνει η πρώτη με τις περισσότερες κατακτήσεις ευρωπαϊκών τίτλων. Δεν θα είναι εύκολο το ματς με τη Σιένα, καθώς και οι τέσσερις ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες κατάκτησης, αλλά ελπίζω να είναι ο Παναθηναϊκός που θα το καταφέρει».

Για το ματς με την Σιένα: «Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες για το ματς αυτό. Το “κλειδί” είναι ο τρόπος με τον οποίο θα έχει ετοιμάσει τον Παναθηναϊκό, ο Ομπράντοβιτς. Ο ημιτελικός είναι πιο δύσκολος από τον τελικό. Αλλά θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και συγκεντρωμένος».

Για το αν ζηλεύει που δεν είναι στην Βαρκελώνη: «Όταν ένας παίκτης έχει σταματήσει και παρακολουθεί από μακριά, νιώθει περίεργα. Θα ήθελα πολύ να βρίσκομαι εκεί γιατί ξέρω πόσο καλοί διοργανωτές είναι οι Ισπανοί. Ξέρω πως θα έχει αρκετούς φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά και της Μακάμπι και ότι στο γήπεδο η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική».

Για το άλλον ημιτελικό, Μακάμπι-Ρεάλ: «Πιστεύω ότι η Μακάμπι έχει μικρό προβάδισμα σε αυτό το ματς. Έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση κατά τη διάρκεια της χρονιάς και είναι το φαβορί για την νίκη».