Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Μαΐου 2011

Για αυτά τα εισιτήρια έγινε ο χαμός

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για τη παρουσία του στο Final-4 της Βαρκελώνης αλλά παράλληλα αντίστροφα μετράνε και οι οπαδοί των πράσινων που θα βρεθούν στην Ισπανική πόλη στο πλευρό του πεντάστερου από τις 6 έως τις 8 Μαίου.

Τα εισιτήρια τα οποία είχε στη διάθεση του επίσημα το Τριφύλλι ήταν 1007 και όπως είναι λογικό δεν έφταναν ούτε για ζήτω, με την ζήτηση να είναι τεράστια, ενώ μεμονωμένα οι οπαδοί των πράσινων έχουν εξασφαλίσει κοντά στα 1000 εισιτήρια επιπλέον.

Κάτι το οποίο σημαίνει ότι σίγουρα περισσότεροι από 2000 οπαδοί του Παναθηναϊκού θα είναι παρόντες στο Παλάου Σεν Ζορντί στον ημιτελικό με τη Σιένα τη Παρασκευή 6 Μαίου το απόγευμα.

Παράλληλα όμως στη Βαρκελώνη θα ταξιδέψει αρκετός κόσμος ο οποίος δεν έχει στη κατοχή του τα εισιτήρια των αγώνων αλλά είχαν κλείσει το ταξίδι και δεν το ακύρωσαν. Με την προοπτική του να βρουν εισιτήρια όταν θα πάνε στην Βαρκελώνη ή να δώσουν το παρών μόνο στον τελικό της Κυριακής σε περίπτωση πρόκρισης του Παναθηναϊκού.

Οι πρώτοι οπαδοί του Τριφυλλιού αναμένεται να αναχωρήσουν τη Τετάρτη, την ίδια μέρα πετάει και η αποστολή της ομάδας, αλλά ο κύριος όγκος των πράσινων οπαδών θα ταξιδέψει για τη Βαρκελώνη τη Πέμπτη και τη Παρασκευή.
prasinanea.gr