Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Μαΐου 2011

ΟΛΟ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΩΣ ΥΠΟΝΟΜΟΙ


Κατ'αρχάς γεία σας. Καλό μήνα σε όλους. 
Ενός μήνα που όπως φαίνετε θα είναι και ο πιο καυτός σε όλα τα ζητήματα για το τριφύλλι. Σε αυτόν τον μήνα θα ξεκαθαρίσουν(;) διοικητικά, αγωνιστικά, αν θα μπεί το έκτο αστέρι στην πιο ιστορική φανέλα, αν τελικά θα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την είσοδο στους ομίλους του ChLeague.

Αυτές τις μέρες όμως ξεκαθάρισαν πολλά πράγματα, που βεβαίως σε αυτό το κράτος που ζούμε δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση το κουκούλομα και η λύση οτι όλα πάνε στο αρχείο. Ποιός περίμενε δηλαδή να υπάρχουν κυρώσεις και τιμωρίες; Πείτε μου ένα άτομο που πλήρωσε για κάτι, απο την πολιτική μέχρι και τον αθλητισμό. Ας τα πάρουμε όμως απο την αρχή.

Σε αυτόν τον αστείο τελικό κυπέλλου Ελλάδος γέλασε και το παρδαλό κατσίκι. «Ντού» σε είσοδο οπαδών πριν την έναρξη του αγώνα, στην ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου γινόταν ο χαμός του χαμού, ξύλο, ξύλο και πάλι ξύλο. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οπαδοί κάναν βόλτα στο «ταρτάν» λες και κάναν βόλτα στην Τσιμισκή και στην Αριστοτέλους. Στα γκόλ το μισό γήπεδο ήταν μέσα και το αποκορήφομα ήταν στα 9 λεπτά των καθυστερήσεων που δωθήκαν παίχτηκαν 2(!) γιατί κάπιοι αποφάσισανν πως δεν μπορούσαν να περιμένουν όπως λέει και ένα σύνθημα. Σε όλα αυτά τα κωμικοτραγικά έρχετε να προστεθεί και η άνανδρη επίθεση σε ποδοσφαιριστές απο οπαδούς αλλά και στις οικογένειες των ποδοσφαιριστών. Για διακοπή ούτε λόγος, για τιμωρίες κάποιων επίσης ούτε λόγος. Δε νομίζω πως ο μεγάλος «Λύμπε» φανταζόταν κάπως έτσι τον πρώτο του τίτλο.

Σε αυτή την κωμωδία το φινάλε της γίνεται ακόμη πιο ξεκαρδιστικό αφού μέσα σε αυτόν τον πανικό (που όλοι τον επιτρέψαν) δεν έγινε κανένας έλεγχος «ντόπινγκ κοντρόλ». (http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/article/2011_05/Untitled.jpg   σας παραπέμπω σε αυτή τη φώτο!!)

Ας περάσουμε όμως στην υπόθεση που γέλασε, γελάει και θα γελάει όλη η Ελλάδα. Υπόθεση «Κασέτα Gate». Αθώος λοιπόν ο Αχχιλέας. Μετά απο εισαγγελική απόφαση η υπόθεση Περπινιάδης, Δαλούκας, σπόρια, 52-48, ψάξου, μόνος σου, Βαγγέλη (τα γράφω έτσι γιατί ο Αχιλλέας λέει πως είναι συρραφή, μην του χαλάσουμε χατήρι) πάει στο αρχείο. Ειλικρινά πίστευε κανείς πως θα γινόταν κάτι άλλο;!  Αν ναι τότε λυπάμαι αλλά δεν ξέρει σε πια χώρα ζεί. Ο δρόμος έχει ανοίξει διάπλατα στο Ελληνικό πρωτάθλημα σε όσους θέλουν να κάνουν κουμάντο και να επιβάλουν τους δικούς τους νόμους. Δεν πρόκειτε ποτέ μα ποτέ να τιμωρηθεί κανείς.

Όλο νόμοι και αστυνόμοι και σπανίως υπονόμοι σε αυτό το κράτος που λέγετε Ελλάς. Πάντως προσωπικά περίμενα απο τον Αχιλλέα μιας και όπου βρεθεί και όπου σταθει δηλώνει άντρας και μάγκας και οτι τιμάει τα παντελόνια του να το κάνει πράξη μιας και ο άντρας αναλαμβάνει τις ευθήνες του και δεν κρύβεται πίσω απο το δακτυλό του.
Τα πιο κάτω βίντεο είναι έτσι για να τα θυμόμαστε, αξίζει τον κόπο, ρίξτε μια ματιά.

(http://www.gazzetta.gr/article/item/190848-phakos-mou-edesan-ta-heria-simitzoglou-epo όπως και εδώ αξίζει μια ματιά για την υπόθεση)

Τα συμπεράσματα δικά σας, έμεις μιλάμε με ντοκουμέντα και στοιχεία, δεν προπαγανδίζουμε σαν κάποιους άλλους.


«Βαδίζοντας» στο κλείσιμο του σημερινού μου άρθρου δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στα play off. Τυχαία η κλήρωση; Πρώτη αγωνιστική που έχουμε τόσους απώντες μέσα στην Τούμπα, με την ΑΕΚ εντός μέρα Τετάρτη (καθημερινή), Κυρικακή στον Βόλο, Τετάρτη (πάλι καθημερινή) εντός με τον Βόλο και μετά Κυριακή με ΠΑΟΚ εντός και κλείνουμε Τετάρτη με την ΑΕΚ εκτός. Δήλαδη τα 2 απο τα 3 εντός έδρας παιχνίδια τα παίζουμε Τετάρτη και στο ξεκίνημα με τις τόσες απουσίες (που είναι γνωστές απο καιρό) παίζουμε στη Τούμπα. Όπως και να' χει όμως πρέπει να πάρουμε τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του ChLeague.

Σε αυτή τη χώρα που λέγετε Ελλάδα, στη χώρα του «ντου» και της ατημωρισίας ένα είναι σίγουρο, δεν πρόκειτε ποτέ να πλύξουμε απο βαρεμάρα.


Υ.Γ 1 «Καλέ μου άνθρωπε» καλό ταξίδι εκεί ψηλά και να κάνεις τον παράδεισο να γελάει ακόμη πιο πολύ. Καλό ταξίδι Θανάση Βέγγο.

Υ.Γ 2 Βαρκελώνη ερχόμαστε για «να σηκώσουμε άλλο ένα με τρέλλα».

Υ. Γ 3 54-242 ΠΑΟ, ας γίνει μια καθημερινή μας συνήθεια για την «Μάνα του λόχου»