Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Μαΐου 2011

Ας μιλήσουμε για κούπες‏




Σήμερα δεν θα πούμε για φάιναλ-φορ, αλλά θα μιλήσουμε για πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας. Προφήτες δεν είμαστε για να ξέρουμε πως θα γυρίσει ο Παναθηναϊκός απ' τη Βαρκελώνη, αλλά με τον Ράσο Νεστέροβιτς εκτός τελικών και τον Βασίλη Σπανούλη να αντιμετωπίζει (σοβαρό) πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς, οι πελάτες μάλλον και φέτος θα μείνουν . μπουκάλα σε ότι αφορά την κατάκτηση τίτλων. 
Ο Λαρισαίος γκαρντ θα είναι στις αποστολές του Ντούσαν Ίβκοβιτς για τους τελικούς, αλλά μετά από τόσες μέρες στα πιτς δεν ξέρουμε τι βοήθεια θα προσφέρει, ας μην ξεχνάμε ότι και στα δύο ντέρμπι η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν τον άφησε να δράσει. 
Ο γερό-Νεστέροβιτς ήταν εκείνος που στον πρώτο γύρο έκανε τη διαφορά, σκοράροντας 17 πόντους, αφού έλειπε ο Μάριτς και ο Μπατίστ προερχόταν από τραυματισμό, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιο κορμί για να τον σπρώξει και να τον βγάλει εκτός ρακέτας. Τώρα οι ψηλοί τους είναι οι ρολίστες Γλυνιαδάκης, Μαυροκεφαλίδης, ο Μπουρούσης που δεν παίζει ποτέ με πλάτη και ο Πρίντεζης που απορούμε για ποιον λόγο αγόρασαν οι Αγγελόπουλοι.
Είναι αυτός ο παίκτης που θα κυνηγήσει στην άμυνα τον Φώτση και τον Τσαρτσαρή ή μήπως έχει δύναμη για να κυριαρχήσει στις μάχες της ρακέτας; Γέλια που έχουμε να κάνουμε και φέτος.