Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Μαΐου 2011

Μαθημένος στα προβλήματα

Το φίνις του Παναθηναϊκού στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν ομολογουμένως τραγικό και άπαντες τώρα καλούνται να βάλουν τα δυνατά τους για να αναστρέψουν το κλίμα και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις προκειμένου να κερδίσουν τα πλέι οφ και να βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.



Το θετικό σε αυτή την ιστορία για τον Παναθηναϊκό είναι πως έχει αποδείξει πως στα δύσκολα παιχνίδια τα καταφέρνει μια χαρά. Ακόμα και σε αυτά που έχει σημαντικές απουσίες όπως αυτές των Λέτο, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλου που θα έχει στην Τούμπα.



Η αρχή έγινε στο ντέρμπι του πρώτου γύρου, όταν ο Λέτο είχε απουσιάσει λόγω τραυματισμού από το ματς με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που τον αντικατέστησε τα πήγε περίφημα και έφτιαξε το πρώτο από τα δύο γκολ του Σισέ.



Σπουδαίο ήταν και το πρώτο φετινό πέρασμα του Παναθηναϊκού αποό την Τούμπα όπου πήγε χωρίς τους Σισέ και Μπουμσόνγκ. Το φάουλ του Νίνη όμως και το πάθος όλων των παικτών ήταν αρκετά για να έρθει η νίκη με 1-0.


Μια αγωνιστική αργότερα οι «πράσινοι» υποδέχτηκαν την ΑΕΚ χωρίς τους Νίνη, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γκοβού και Μπουμσόνγκ. Η νίκη όμως ήρθε πανεύκολα με 3-1 χάρη σε τέρματα των Κατσουράνη, Βύντρα και Σισέ.