Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Μαΐου 2011

Το 5ο ήταν Κ.... ΛΑ με τον γαύρο ΤΑΒΛΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός κατακτά το πέμπτο ευρωπαϊκό του κύπελλο, κερδίζοντας στον ημιτελικό τον ΓαυροΠΕΛΑΤΗ και στον τελικό την ΤΣΣΚΑ.
Το Μάιο του 2009, Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό δίνουν ραντεβού την Πρωτομαγιά στο Βερολίνο και οι «πράσινοι» αναδεικνύονται νικητές (84-82), σπάζοντας παράλληλα την αρνητική παράδοση που τους ήθελε, να γνωρίζουν την ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο, σε αντίστοιχες συναντήσεις τους σε Φάιναλ Φορ (1994 Τελ Αβίβ, 1995 Σαραγόσα).
Σαν σήμερα, οι πράσινοι ράβουν το πέμπτο αστεράκι στη φανέλα τους και επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά την ευρωπαϊκή κυριαρχία τους τα τελευταία χρόνια.
Στον τελικό το τριφύλλι συναντά την ΤΣΣΚΑ του Νίκου Ζήση αυτή τη φορά, ούτε εκείνη όμως είναι ικανή να του στερήσει την πέμπτη ευρωπαϊκή κούπα του! Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 73-71 με κορυφαίους τους Σπανούλη και Γιασικεβίτσιους. Και οι δύο παίκτες συνέβαλαν τα μέγιστα για να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το πέμπτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο, σε ένα συγκλονιστικό, όπως εξελίχθηκε, τελικό.