Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Απριλίου 2011

Xωρίς πολλά λόγια...

Πέρσι τέτοιες ημέρες όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού πήγαινε από μπουζούκια σε club και το αντίθετο, αφού δεν προλάβαινε να πανηγυρίζει πρωτάθλημα και κύπελλο. 

Δυστυχώς αυτό το… προνόμιο των club και των μπουζουκιών φέτος το έχουν μόνο οι παίκτες. Και αυτοί όχι για να πανηγυρίσουν κάτι αλλά για να… ξεσκάσουν, γράφοντας στα παπάρια τους εσωτερικούς κανονισμούς και άλλα τέτοια.

Όπως και να έχει το μόνο βέβαιο είναι ότι η χρονιά που κλείνει την Κυριακή είναι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ για τον Παναθηναϊκό. Μη μου πείτε για πλέι οφ και τέτοια. Αυτά είναι απλά μια υποχρέωση που πρέπει να βγει με τον καλύτερο τρόπο. Ούτε καν όμως το… χρυσωμένο χάπι. Γιατί όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό κάθε χρονιά χωρίς κούπα είναι χαμένη. Τελεία και παύλα.

Σε αυτό πρέπει να συμφωνούν όλοι. Τι έμεινε λοιπόν; Ένα ματσάκι στον Βόλο με τους γαύρους του Μπέου. Όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει τι σημαίνει Μπέος. Ξέρει τα κόμπλεξ του απέναντι στο τριφύλλι. Από παλιά τα έβγαζε. Το ίδιο έκανε και φέτος. Εκδούλευση πουλάει στον Περπινιάδη βγάζοντας το μένος σε ότι αφορά την τριφυλλάρα.

Ελπίζουμε να το γνωρίζουν και οι παίκτες αυτό και να μην πάνε για τσίπουρα στον Βόλο, όπως πήγαν για τουρισμό στην Λάρισα και τις Σέρρες. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να πάρουν το τρίποντο και να αφήσουν εκτός πλέι οφ το θεσσαλικό γαυροπαρτάρτημα. Τίποτα άλλο. Τα άλλα μετά το ματς το βράδυ της Κυριακής.
leoforos.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση