Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Απριλίου 2011

Εκπέμπει SOS ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ

Τι νομίζατε, ότι η κατάσταση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό είναι καλύτερη από αυτή που βρίσκεται ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός; 

Τα ίδια, σοβαρά οικονομικά προβλήματα έχουν και οι πράσινοι. Απλά, στο μόνο που διαφέρουν οι δύο αιώνιοι είναι ότι το μπάτζετ στις ομάδες των «ερυθρολεύκων» είναι μεγαλύτερο. Και μάλιστα σε πολλά τμήματα κατά αρκετές χιλιάδες ευρώ. Από σήμερα, ωστόσο, είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ τους τέσσερις τελευταίους μήνες ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Ο πρόεδρος Νίκος Ρισβάς παραιτήθηκε, ο σύλλογος οδηγείται σε εκλογές, χρωστάει χρήματα στους αθλητές- ακόμα και για την περσινή σεζόν υπάρχουν οφειλές- και ζητούνται άνθρωποι για να βγάλουν το «τριφύλλι» από το αδιέξοδο.

Όπως και στον Ολυμπιακό έτσι και στον Παναθηναϊκό άμεσα δεν φαίνεται ότι μπορεί να γίνει κάτι. Το μοναδικό θετικό σε όλη αυτή τη μαυρίλα είναι ότι τα περισσότερα από τα τμήματα έχουν ολοκληρώσει για φέτος τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Άρα, υπάρχει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προκειμένου να βρεθεί λύση και να μην επηρεαστούν οι ομάδες. Το μεγάλο πρόβλημα βρίσκεται στο τμήμα πόλο. Πρόβλημα με την έννοια ότι θα πρέπει να επιλυθεί άμεσα. Επειδή, η ομάδα πόλο και σε υψηλό επίπεδο βρίσκεται (πλέι οφ πρωταθλήματος και φάιναλ φορ Κυπέλλου) και οι παίκτες έχουν σταματήσει τις προπονήσεις λόγω του ότι η διοίκηση χρωστάει περίπου 50.000 ευρώ από...πέρυσι.

Όσο για το αν μπορεί να βρεθεί λύση; Άμεσα, δύσκολα. Ο κόσμος δεν έχει «αγκαλιάσει» ούτε το θέμα με τα sms (λίγο πάνω από τις 22.000), δεν αγκάλιασε ούτε τη συναυλία με την Άννα Βίσση, που όσοι την παρακολούθησαν δεν ξεπέρασαν τις 4.000. Από την άλλη πλευρά, δεν έχει άδικο όποιος υποστηρίζει ότι είναι λίγο άτοπο τη δεδομένη χρονική στιγμή να ζητούν όλοι από τους οπαδούς να «βγάλουν το φίδι από την τρύπα».
sday.gr