Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Απριλίου 2011

Οι «πράσινοι» στο euroleague.tv

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα εξακολουθεί τα αφιερώματά της στους τέσσερις φιναλίστ της Βαρκελώνης (6-8 Μαϊου) και τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού ανέλυσαν τα... συναισθήματά τους για το φάιναλ φορ στο «Παλάου Σαν Ζόρντι».

Ο Αντώνης Φώτσης, που θα λάβει μέρος για 4η φορά σε φάιναλ φορ, τόνισε: «Το φάιναλ φορ είναι από τις καλύτερες στιγμές που μπορείς να έχεις στην καριέρα σου και ίσως να την έχεις... μία φόρά στη ζωή σου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να την εκμεταλλευτείς και να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Έτσι θα γνωρίζεις, είτε χάσεις, είτε νικήσεις πως θα έχεις δώσει τα πάντα στο παρκέ»

Ο Στράτος Περπέρογλου, που θα λάβει μέρος για 2η φορά στην καριέρα του σε φάιναλ φορ (μετά το 2009 στο Βερολίνο) επεσήμανε: «Ο κόουτς προσπαθεί να να μας βοηθήσει ώστε να μην έχουμε πίεση και να είμαστε ήρεμοι, ενώ εμείς ξέρουμε ότι έχουμε πιθανότητες να κατακτήσουμε για μιά ακόμα φορά το τρόπαιο. Ο κόουτς και το επιτελείο θα σχεδιάσουν την καλύτερη προετοιμασία και υπάρχει χρόνος για μας ώστε να δουλέψουμε».

Τέλος ο Ίαν Βουγιούκας που ήταν παρών στο φάιναλ φορ του 2009 με τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Χρειάζεται να διαθέτεις εμπειρία, δύναμη και να είσαι ήρεμος σε φάιναλ φορ».