Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Απριλίου 2011

Μονόδρομος το Champions League

Ούτε για πλάκα δεν μπορούν σκέφτονται στον Παναθηναϊκό το ενδεχόμενο οι «πράσινοι» να μην πάρουν το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του ChampionsLeague αφού ενδεχόμενη συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα σημάνει παράλληλα και βαθιά οικονομική ανάσα. 

Μετά το Δ.Σ. της Τρίτης τα πράγματα στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε… τεντωμένο σχοινί και κάθε μέρα που περνά φέρνει την ομάδα πιο κοντά στην χρεοκοπία.

Λύσεις ώστε να μπουν λεφτά στα ταμεία δεν υπάρχουν και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» αναζητούν λύσεις ώστε να μην αναγκαστούν να βγάλουν στο «σφυρί» σημαντικότατα στελέχη της ομάδας. Συγκεκριμένα στο Δ.Σ της Τρίτης ο Δημήτρης Γόντικας πρότεινε να πωληθούν οι Τζιμπρίλ Σισέ, Σεμπάστιαν Λέτο και Σωτήρης Νίνης καθώς σε αυτή την περίπτωση και τρία βαριά συμβόλαια θα απαλλαχτούν αλλά και πάνω από δέκα εκατ. ευρώ θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου.


Ωστόσο αυτή η πρόταση δεν βρήκε κανένας μέσα από το συμβούλιο σύμφωνο και πλέον αναζητούνται και άλλες λύσεις ώστε να αποφευχθεί το μοιραίο. Μία εξ αυτών είναι να πάρουν οι «πράσινοι» το εισιτήριο για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και από και πέρα να παλέψουν για την είσοδο στους ομίλους που θα σημάνει παράλληλα βαθιά οικονομική ανάσα. Για αυτό άλλωστε ο Φερέιρα και η διοικούσα επιτροπή ζητούν.. από τους ποδοσφαιριστές να αλλάξουν άμεσα αγωνιστικό πρόσωπο και να τελειώνουν γρήγορα με την εξασφάλιση του εν λόγο εισιτηρίου.

Πηγή: sportaction.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση