Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Απριλίου 2011

Ακόμη και στον φούρνο της γειτονιάς

Το Άγιο Πάσχα μας αποχαιρέτησε, ο οβελίας χωνεύτηκε και πλέον όλοι κοιτάζουμε προς την Καταλονία. 

Για να λέμε την αλήθεια πολλές κουβέντες ακούμε δεξιά και αριστερά, πολλά παναθηναϊκά θέματα πέφτουν στο τραπέζι, ωστόσο μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με την ταμπακιέρα. Ο Παναθηναϊκός σε εννέα ημέρες αντιμετωπίζει τη Σιένα στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας και καλό είναι όλοι να θυμόμαστε το …χουνέρι που έκαναν οι «πράσινοι» της Τοσκάνης στον Ολυμπιακό.
Η παρέα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι έχει φροντίσει ώστε να πετάξει κάθε ίχνος άγχους από πάνω της χρίζοντας ως φαβορί το «τριφύλλι» ακόμη και στον φούρνο της γειτονιάς στην πανέμορφη και γραφική Σιένα. Φαινομενικά μπορεί και να μην έχουν άδικο οι Ιταλοί, παρόλα αυτά στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας το 50% είναι αδιαπραγμάτευτο.
Το δυσάρεστο για αυτούς είναι πως ουδέποτε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα μπει σε τέτοιες διαδικασίες και θα …αποκοιμηθεί από επικοινωνιακά τερτίπια. Ο Ζοτς προετοιμάζει τα παλικάρια του για μια μάχη χαρακωμάτων, για ένα 40λεπτο φωτιά που θα τους οδηγήσει στον δρόμο προς το 6ο αστέρι στη φανέλα. Το επιτελείο των Πρωταθλητών δουλεύει νυχθημερόν για την πρώτη μάχη της Βαρκελώνης.
Οι Ιταλοί θα δεχθούν αρκετές εκπλήξεις, καθώς …κοσκινίζονται με κάθε λεπτομέρεια. Εξάλλου, είναι άκρως επικίνδυνοι και μαχητικοί τύποι που δεν συνηθίζουν να πετούν λευκές πετσέτες. Άλλωστε, είναι ελάχιστες οι ομάδες που μετά την πρώτη 48άρα στο ΣΕΦ όχι μόνο θα σήκωναν ανάστημα, αλλά θα πετύχαιναν και τρεις συνεχόμενες νίκες κόντρα στους Πειραιώτες, αποτρέποντας τον ελληνικό εμφύλιο στη Βαρκελώνη.
Τα δύο παιχνίδια με το Περιστέρι που θα μεσολαβήσουν (Πέμπτη - Σάββατο) θα αποτελέσουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να δουλέψει κάποια σημαντικά πράγματα πριν κάνει το 2-0 και πάρει το εισιτήριο των ημιτελικών του Πρωταθλήματος.
onsports.gr