Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Απριλίου 2011

Δικαιολογίες ΤΕΛΟΣ

Η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλο ανήκει στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και πλέον οι ποδοσφαιριστές του Ζεσουάλδο Φερέιρα καλούνται να αφήσουν πίσω τους το τραγικό τελείωμα στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ και να επιβεβαιώσουν τον ρόλο του φαβορί στα πλέι οφ σώζοντας την χρονιά με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και το εισιτήριο για τα προκριματικά του ChampionsLeague.

Ωστόσο το ζήτημα είναι άλλο. Μπορούν; Σίγουρα στα θετικά είναι πλέον πως οι «πράσινοι» θα έχουν βαθμολογικό κίνητρο, κάτι το οποίο τους έλειπε στην κανονική περίοδο μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Όμως εκτός από την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στα τελευταία παιχνίδια έρχονται να προστεθούν και οι απώλειες που είχαν στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Συγκεκριμένα το βασικό αμυντικό δίδυμο του «τριφυλλιού», Καντέ και Μπουμσόνγκ, θα απουσιάσει από τα δύο (φυσιολογικά) πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ, τα οποία αναμένονται να είναι και ντέρμπι αφού εκτός από την ομάδα της Θεσσαλίας, όπως είναι γνωστό, ο Παναθηναϊκός θα έχει να αντιμετωπίσει και τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Πλέον κάπου εδώ οι δικαιολογίες για τους «πράσινους» τελειώνουν και τα λόγια επιτέλους θα πρέπει να γίνουν πράξεις. Σίγουρα τα προβλήματα στο «τριφύλλι» δεν περιορίζονται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, όμως οι ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι να μείνουν μακριά από το… διοικητικό αδιέξοδο και να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολύ καλύτερο ρόστερ και από τους τρεις αντιπάλους του στα πλέι οφ και πλέον ήρθε η ώρα για τις περιβόητες απαντήσεις. Είτε χωρίς Μπουμσόνγκ, Καντέ και Λέτο για δύο (φυσιολογικά) παιχνίδια οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ότι δεν κατάφεραν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τι ακριβώς; Μα φυσικά να πείσουν τους οπαδούς τους με το ποδόσφαιρο που θα παίξουν και να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στο επόμενο ChampionsLeague… Έστω και στα προκριματικά.
sportaction.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση