Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Απριλίου 2011

Τελικό με Γιουνάιτεντ θέλει ο Ρονάλντο


Πρόσεχε τι λες, γιατί μετά θα κλαις…! Μπορεί η επιθυμία σου, Κριστιάνο, να είναι η συμμετοχή στον τελικό του Champions League απέναντι στην παλιά σου ομάδα, αλλά μήπως σου διαφεύγει κάτι;

Η πρόκριση στον τελικό, πόσο μάλλον η κατάκτηση του κορυφαίου ευρωπαϊκού τροπαίου, σε διασυλλογικό επίπεδο, μετά από χρόνια αποτελεί τόσο για τη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και για το ακριβοπληρωμένο αστέρι της βασικό στο ποδόσφαιρο στοίχημα, με τον Ρονάλντο βέβαια να το πηγαίνει κι ένα βήμα παρακάτω, έχοντας σαφείς προτιμήσεις…

«Φυσικά και θέλω να παίξει η Ρεάλ με τη Μάντσεστερ στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Κάτι τέτοιο θα με έκανε πάρα πολύ χαρούμενο. Έχω ακόμα πολλούς φίλους εκεί, αναμνήσεις, και θα μου άρεσε πολύ αν συνέβαινε. Πέρασα έξι πολύ όμορφα χρόνια εκεί», ανέφερε σε βρετανικά Μέσα.

Κάπου εκεί βέβαια γίνεται η σύνδεση με την πραγματικότητα και έρχεται στο μυαλό ο ημιτελικός με την Μπαρτσελόνα, αντίπαλος που μέχρι τώρα μηδενίζει κάθε προσπάθεια των «μερένχες», ακυρώνοντας όλα τα υπέρ τους σε κάθε στοίχημα προγνωστικά.

Γι’ αυτό που έχει σίγουρα δίκαιο ο Πορτογάλος είναι ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα τραβήξει τα απανταχού βλέμματα και σίγουρα μία πιθανή πρόκριση της Ρεάλ θα προκαλέσει μεγάλες δονήσεις έκπληξης.

«Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μέχρι τον τελικό. Δε μου αρέσει η λέξη εκδίκηση. Αυτή τη στιγμή εμείς ( Ρεάλ και Μπαρτσελόνα) είμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Κάθε άνθρωπος σε κάθε γωνιά του πλανήτη θα κάτσει και θα παρακολουθήσει αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε βελτιωθεί και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τους νικήσουμε».


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση