Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Απριλίου 2011

ΠΑΟ… Βίσση!

Παναθηναϊκός είναι ο ΚΟΣΜΟΣ του. Και ο κόσμος του είναι αυτός που πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του για την σωτηρία του Ερασιτέχνη...

Η αυριανή (Παρασκευή 15 Απριλίου) συναυλία της Άννας Βίσση στο κλειστό του ΟΑΚΑ, θα είναι η μεγαλύτερη… απόδειξη για το πόσο αγαπάει και υπολογίζει την «Μάνα του Λόχου» ο κάθε οπαδός του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας.
Αύριο το βράδυ δεν πρέπει να πέφτει… καρφίτσα. Πρέπει να εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια. Ακόμη και αν κάποιος δεν μπορεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων να παραβρεθεί, πρέπει να αγοράσει εισιτήριο.
To sold out είναι υπόθεση όλων μας!
Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει αυτό, όμως δεν επιτρέπεται ΚΑΝΕΙΣ να μην συμβάλλει, στο μέγεθος που μπορεί φυσικά, στην σωτηρία του Ερασιτέχνη. Και η συναυλία μπορεί να βοηθήσει την «Μάνα του Λόχου» να… ανασάνει. Όλα τα έσοδα των εισιτήριων, όπως και των SMS, θα διατεθούν για να βγει ο Παναθηναϊκός ΑΟ, από το οικονομικό αδιέξοδο που βρίσκεται.
Η αγάπη και η στήριξη του απλού φιλάθλου, στα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκού πρέπει να τον οδηγήσουν στο ΟΑΚΑ. Οι αθλητές όλων των τμημάτων, από ποδόσφαιρο μέχρι πινγκ πονγκ και πάλη, θα βρίσκονται στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου.
Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» που θα δώσουν το «παρών» θα έχουν την ευκαιρία, λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία της απόλυτης ελληνίδας σταρ, Άννας Βίσση, να παρακολουθήσουν την απονομή του 7ου σερί Πρωταθλήματος στα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη.
Πέρσι η Ρούξι Ντουμιτρέσκου και η… παρέα της γνώρισαν την αποθέωση από τους 20.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού που είχαν γεμίσει το ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του νταμπλ από τον Τζιμπρίλ Σισέ και τους υπόλοιπους «πράσινους».
Φέτος η Ξανθή Μυλωνά με τις υπόλοιπες Βασίλισσες του ελληνικού βόλεϊ, «διψούν» να ζήσουν ανάλογες στιγμές στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια να δίνει ζωή στο γήπεδο. Το αυτοκίνητο που θα κληρωθεί αύριο το βράδυ, για όσους έχουν στείλει SMS (τη λέξη «ΠΑΟ» στο 54242), και οι υπόλοιπες εκπλήξεις που έχουν εξασφαλίσει οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη, για τον κόσμο που θα έρθει στο «πράσινο» πάρτι, δεν είναι το κίνητρο για την έλευση κάποιου στο ΟΑΚΑ, αλλά η επιβράβευσή του!
Η σωτηρία του Ερασιτέχνη βρίσκεται στο… χέρι του απλού κόσμου του Παναθηναϊκού!
onsports.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση