Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Απριλίου 2011

Η ζωή συνεχίζεται

Τι όμορφα που περνάμε ε; Τελείωσε το πρωτάθλημα κι όλα έγιναν όπως έπρεπε… Ο ένας Ολυμπιακός πρωταθλητής, ο άλλος (του Βόλου ντε) στα πλέι οφ και όλα είναι τόσο ωραία!

Μην κολλάτε τώρα σε λεπτομέρειες. Εντάξει πέταξαν 6-7 μπάλες στον αγωνιστικό χώρο, έκανε… σουλάτσο ο Αχιλλέας Μπέος στο Πανθεσσαλικό, η πιο κόσμια φράση που χρησιμοποίησε ήταν αυτή που έλεγε «είστε φλώροι». Εντάξει μωρέ, δεν έδειρε και κανέναν ο άνθρωπος. Πώς κάνετε έτσι;
Καλά ρε είμαστε σοβαροί; Για μπάλα μιλάμε; Για τι πρωτάθλημα; Συνεχίζετε να πιστεύετε ότι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με την αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού, τα ατομικά λάθη των παικτών του και πάει λέγοντας; Μιλάμε για φεστιβάλ… ήθους στον Βόλο. Όπως κάποιοι αντιλαμβάνονται το ήθος φυσικά. Με εκφράσεις που ακόμη και ο πιο πωρωμένος χουλιγκάνος θα σκεφτόταν και θα ντρεπόταν να ξεστομίσει. Έναν πρόεδρο που ορισμένοι επέλεξαν να εκπροσωπεί την διοργανώτρια αρχή στην ΕΠΟ, να διώχνει τα Ball Boys και έναν άλλο κυριούλη, κοντούλη, να μαζεύει τις μπάλες για να τις πετά στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις. Ούτε στα τοπικά δεν γίνονται αυτά.
Αλλά εκεί έρχεται το μεγάλο γαμώτο. Η οργή που σαφώς ξεχειλίζει με όσα είδαν τα ματάκια και άκουσαν τα αυτάκια των Παναθηναϊκών, μπλέκεται με την πίκρα και το μεγάλο γιατί! Γιατί οι μέτοχοι κοιτάνε και δεν κάνουν τίποτα; Γιατί αφήνουν τον Μπέο να αλωνίζει; Αλήθεια, αν ήταν ανταγωνιστής σε κάποια επιχείρησή τους, τι θα είχε συμβεί; Ας δουν λοιπόν έστω σαν επιχείρηση που πρέπει να πάει καλά τον Παναθηναϊκό και ας αντιδράσουν όπως πρέπει. Από τη μία ο Μπέος να λέει ότι «γ……ε» τον Παναθηναϊκό κι από την άλλη ο Μαρινάκης να μιλά για 20 πρωταθλήματα σερί. Και κανείς δεν ασχολείται. Όλα είναι νορμάλ. Εντάξει, δεν υπάρχουν αρμόδια όργανα, δεν υπάρχει ΕΠΟ, δεν υπάρχει Πολιτεία, δεν υπάρχει κανείς. Εσείς ως μέτοχοι που έχετε βάλει τα λεφτά σας, το δέχεστε να μην σας σέβονται; Αν ναι, πάμε πάσο.
Από εκεί και πέρα, όποιος νιώθει άσχημα, μειωμένος, απ’ όσα έκανε ο Μπέος, δεν αξίζει τον κόπο. Δεν αξίζει να πέσει κανείς σε αυτό το επίπεδο. Η αηδία αρμόζει στην όλη ιστορία. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Και μην ξεχάσουμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στους οπαδούς του Ολ. Βόλου. Τους κατοίκους της «μίζερης πόλης» (έτσι την είχε χαρακτηρίσει ο κ. Μπέος, εμείς δεν έχουμε τίποτα με την πρωτεύουσα της Μαγνησίας) και κυρίως σε αυτούς τους λίγους που ήταν στο γήπεδο και χόρεψαν στο ρυθμό που τους χτυπούσε το ντέφι ένας οπαδός του Πανιώνιου. Πάνω απ’ όλα όμως, τα συγχαρητήριά μας στους υπανθρώπους που για ακόμη μια φορά έβγαζαν ρατσιστικούς ήχους όποτε ο Σισέ έπαιρνε την μπάλα. Το κόμπλεξ και η βλακεία έχουν όρια αδέρφια… Κι εσείς οι λίγοι τα έχετε ξεπεράσει προ πολλού.
Πως τα έφερε η μοίρα όμως ε; Πέρασαν στα πλέι οφ. Δηλαδή θα δώσουν άλλα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό. Μια παράκληση απλά. Να κάνει ο Βόλος ό,τι έκανε στα ματς με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Να δώσει εισιτήρια δηλαδή στον Παναθηναϊκό στο ματς που θα γίνει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Επειδή το να πουλάς μαγκιά είναι ωραίο, αλλά όχι όταν είσαι μόνος σου…
Υ.Γ. Με τον Μάνταλο δεν αξίζει να ασχοληθούμε καν. Ο άνθρωπος από το πρώτο λεπτό ένα πράγμα ήθελε και αυτό φάνηκε…
Υ.Γ.1: Η αισθητική του καθενός μπορεί να δέχεται τους κάθε λογής Μπέους. Συγνώμη κιόλας, αλλά το ποδόσφαιρο διαφέρει πολύ από αυτή την αισθητική.
Υ.Γ.2: Καλό ταξίδι στον μεγάλο Νίκο Παπάζογλου. «Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια» τραγουδούσε… Πόσο δίκιο είχε!
onsports.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση