Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Απριλίου 2011

Όλα τα σκέφτομαι… άκρη δεν βγάζω…


Το mypanathinaikos γράφει στο blog του στο Newspao, για τoν... σωτήρα που έρχεται και για την αντίδραση του κόσμου.

Όλα τα σκέφτομαι…άκρη δεν βγάζω…..από εδώ τα φέρνω από εκεί τα φέρνω,εξακολουθώ να μην βγάζω άκρη.Το λοιπόν θα σας τα πω όπως τα σκέφτομαι…
Η όλη κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα δίνει την εντύπωση εσκεμμένης προσπάθειας απαξίωσης που λογικά έχει ως στόχο την ανάληψη της από ένα και μόνο ιδιοκτήτη που θα εμφανιστεί ως σωτήρας. Δεν μπορώ να διακρίνω ποιος μπορεί να είναι αυτός αλλά σίγουρα είναι κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες. Έχει ακόμη πολλά επεισόδια αυτό το σήριαλ με μεγάλο χαμένο σε πρώτο χρόνο τον Παναθηναϊκό στο αγωνιστικό επίπεδο.
Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι ενώ όλοι ουσιαστικά απέχουν από την ενεργό ανάμιξη κανένας όμως δεν αποχωρεί ουσιαστικά (με παραχώρηση μετοχών εννοώ) πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ποιο μικρών μετόχων.
Σίγουρα κάτι περιμένουν……το σίγουρο είναι πως ο Τζίγγερ αυτή την στιγμή έχει πάθει αυτό που δεν ήθελε με τίποτα …να του μείνει η ομάδα στα χέρια και με τον κόσμο όλον απεναντί του…γιατί καλώς ή κακώς στην πώληση παικτών ή στα άσχημα αποτελέσματα αυτός που θα είναι στην ομάδα θα τα ακούει…κανείς δεν θα θυμηθεί όσους έχουν αποχωρήσει.
Αν πάρουμε λοιπόν αυτό το δεδομένο….εσκεμένα τον χρέωσαν(για αυτό έχει και τα νεύρα που έχει,τον είχες ξαναδεί εσείς ποτέ έτσι?) ώστε να του πάρουν όλο το ποσοστό!!!Αν δεν ισχύει αυτό και ισχύει πως από δικούς του ιδιοτελής σκοπούς θέλει να διώξει τους Bγενόπουλο-Πατέρα….με δεδομένη την στήριξη που του παρέχει ο Παύλος…μάλλον ήρθε η ώρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αναλάβουν εξ ολοκλήρου την ΠΑΕ…..εκτος και αν όντως υπάρχει πρόσφορο έδαφος με τον Ρέστη όπως μας πληροφορούν……
Προς φιλάθλους…
Ακούω και διαβάζω για νέα συλλαλητήρια,κατηγοριες εκατέρωθεν και πολλά κωμικοτραγικά.Λοιπόν για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και να μην τα ρίχνουμε μονο σε έναν αλλα να βλέπουμε όλο το φάσμα…
Να βγούν αυτοί οι 20-30-40.000 επαναστάτες που ανάγκασαν τον “κακό” και φτωχό Βαρδινογιάννη να λειτουργεί ως 30% της ΠΑΕ …και να πάνε στα γραφεία των κυρίων Πατέρα και Βγενόπουλο (μιας και στα γραφεία της ΠΑΕ την οποία υπερχρέωσαν απαξιούν να προσέλθουν) και να τους απαιτήσουν να πληρώσουν αυτά που τους αναλογεί για να τελειώσει η χρονιά και να ετοιμαστεί η επόμενη.Όλα τα άλλα είναι “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”……οι συγκεκριμένοι μοιραζαν λεφτά και υποσχέσεις στον κόσμο ας βγούν επιτέλους μπροστά και να “καθαρίσουν” το πιάτο τους.
Κύριε Βαρδινογιάννη αυτά που λέτε περί 30% είναι για παιδάκια που θύμωσαν που τους βάζανε όλο τερματοφύλακες και έπαιρναν την μπάλα και φεύγανε χαλώντας ολο το παιχνίδι!!!
Ή θα κάνεις αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τέτοια ώστε να μηδενιστούν τα ποσοστά αυτών που δεν θα συμμετέχουν ή πούλησε πλέον το σύνολο των μετοχών σου και όχι το 20-25-30%…..οδηγείτε την ομάδα τόσο στην αγωνιστική όσο και επικοινωνιακή απαξίωση έναντι όχι μόνο του αιωνίου αντιπάλου αλλά και σε κάθε υγειή ομάδα ,που δεν βγαίνει παγανιά για χρήματα!!!
Μοντέλα πολυμετοχικότητας και λαικής βάσης σε μια χώρα που ο καθένας θέλει να λέγετε Πρόεδρος είτε σε συνδικάτο,είτε σε εκπολιτιστικό σύλλογο,είτε σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις δεν πετυχαίνει και το λάθος είναι όλο δικό σου που επέτρεψες να συμβεί!!!
Επί 30 χρόνια ακούγατε τα εξ αμάξης δεν μπορώ να δεχτώ την δικαιολογία της αγανάκτησης του κόσμου όπως δεν μπορώ να δεχτώ την φυγή των Πατέρα και Βγενόπουλο για τον πόλεμο που τους κάνανε 2 εφημερίδες που και οι δύο μαζί πουλάνε 10000 φύλλα πανελληνίως!!!
Δεν νομίζω πως μπορούμε πλέον να ανταλλάξουμε απόψεις …ούτε μεταξύ μας οι φιλάθλοι(μοιάζουμε λες και ο καθένας μας υποστηρίζει άλλη ομάδα) ,ούτε εσείς μεταξύ σας.Αυτή η ώρα είναι η έσχατη…είναι η ώρα αποφάσεων.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ!!!

mypanathinaikos.wordpress.com

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση