Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Απριλίου 2011

Το "διπλό" θα έρθει...‏


Ο Πρασινοτόμαρος γράφει στο blog του στο Newspao, το γιατί το ματς στο... εξοχικό με τον ΠΕΛΑΤΗ θα έχει τη γνωστή κατάληξη!


Ζορισμένοι είναι στο λιμάνι, λίγο πριν το ντέρμπι. Ο Ράσο Νεστέροβιτς είναι μεγάλη απουσία (μην ξεχνάμε ότι με τους πόντους του στον πρώτο γύρο μας είχε «σκοτώσει» στο ΟΑΚΑ), οι οπαδοί τους είναι ακόμα παγωμένοι απ' τη φάπα στη Τοσκάνη, ενώ ο Σπανούλης κινείται σε χαμηλές στροφές.
Ο Λαρισαίος -που είναι το Α και το Ω των λιμανίσιων- «έσπασε» τα καλάθια στο τελευταίο τους παιχνίδι στη Καβάλα, έχοντας 1/7 σουτ. Το πιο σημαντικό όμως από την εμφάνιση του «πελάτη» στο παιχνίδι με την Καβάλα κρύβεται στις έντονες αποδοκιμασίες που άκουσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς από 4-5 οπαδούς του «αιώνιου» δεύτερου, οι οποίοι έβγαλαν στο πρόσωπο του αρχηγού την πίκρα τους για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. 
Οφείλουμε πάντως να μην τους υποτιμήσουμε. Παίζουν στην έδρα τους ξέρουν ότι αν χάσουν τους περιμένουν... γιαούρτια και σε αυτή την περίπτωση οι παίκτες συσπειρώνονται και μπαίνουν στο παρκέ.ταλιμπάν, με το μαχαίρι στα δόντια. Ο Παναθηναϊκός-επί Ομπράντοβιτς-έχει χάσει στο ΣΕΦ από «κόκκινα» ρόστερ που ζήτημα είναι αν θα έμπαιναν έστω και για προπόνηση στο ΟΑΚΑ, άλλωστε σε αυτά τα ντέρμπι επικρατούν ειδικοί νόμοι που δεν έχουν να κάνουν τόσο με τη φόρμα των παικτών ή την αξία τους. 
Όπως και να 'χει ο Παναθηναϊκός, δεν έχει κανένα λόγο να αγχώνεται. Τα τελευταία χρόνια πάντα κερδίζει μία φορά τουλάχιστον στο ΣΕΦ, το ίδιο μπορεί να πετύχει και φέτος, αν αυτό συμβεί στα πλέι-οφ, το 32ο πρωτάθλημα θα είναι γεγονός. Συνεπώς, απόψε.ήρεμα, σοβαρά , μετρημένα κι ότι ήθελε προκύψει. Ο ΠΑΟ είναι καλύτερη ομάδα, μένει να το αποδείξει.Τώρα ή στην extra season, αυτό θα συμβεί, είναι μαθηματικά βέβαιο!     

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση