Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Απριλίου 2011

Με το βλέμμα στο εξοχικό!

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι του Φαλήρου το Σάββατο (16/4) αρχίζει με μοναδικό ερωτηματικό την κατάσταση του Ντρου Νίκολας. 

Ο αμερικάνος γκαρντ- με βάση τον προγραμματισμό που υπάρχει- αναμένεται να προπονηθεί την Πέμπτη (15/4) αλλά μέχρι να τον δουν με τα... αθλητικά του στο παρκέ και να βγάζει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης οι «πράσινοι», δεν λένε το παραμικρό. Δεν θα πρέπει επίσης να ξεχνάμε άλλη μια σημαντική παράμετρο, το γεγονός δηλαδή ότι ο Νίκολας βρίσκεται εκτός δράσης από τις 31 Μαρτίου, όταν και τραυματίστηκε στον τέταρτο αγώνα της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκα κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Πέραν τούτων οι «πράσινοι» κάνουν τη... δουλειά τους χωρίς πολλές κουβέντες. Μέσα από το βίντεο θα γίνει η ανάλυση του αντιπάλου προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα η ομάδα. Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει ολοκληρώσει την ανάλυση του Ολυμπιακού και πλέον αρχίζει η... διδασκαλία και η πρακτική.

Οι «πράσινοι» το... ξέρουν και το αισθάνονται ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά αλλά είναι σε θέση να καταλάβουν ότι ο αγώνας στο Φάληρο είναι... διαφορετικός από οποιονδήποτε άλλο. Δεν κρίνεται κάποιος τίτλος, αλλά κρίνεται το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Από την άλλη δεν «ξεγελιούνται» από άλλες καταστάσεις (όπως για παράδειγμα τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Σιένα ή την απουσία του Νεστέροβιτς που είναι σημαντική για τον αντίπαλο) καθώς ξέρουν ότι απέναντί τους θα βρουν μια ποιοτική ομάδα, αποφασισμένη να νικήσει μπροστά στο κοινό της προκειμένου να πάρει το πλεονέκτημα έδρας.

Ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν. Και για το λόγο αυτό, για μια ακόμα φορά, προετοιμάζονται με τον κατάλληλο τρόπο και προσεγγίζουν την κατάσταση χωρίς... συναισθήματα αλλά άκρως επαγγελματικά!

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση