Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Απριλίου 2011

Να ακούγεται η φωνή του κόσμου

Οι διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό φέρνουν αναπόφευκτα στο προσκήνιο και νέες «φωνές» που προσπαθούν να βρουν διέξοδο από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος. 

Μία εξ αυτών είναι η «Παναθηναϊκών Παρέμβαση», που δημιουργήθηκε από κατόχους ακριβών διαρκείας-φίλους του Παναθηναϊκού.

Το «Goal» επικοινώνησε με το μέλος της διοικούσας επιτροπής της «Παναθηναϊκών Παρέμβαση», ιατρό Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία να ακούγεται η φωνή του κόσμου στην επόμενη μέρα του συλλόγου.

«Εμείς βρισκόμαστε σε μία διαδικασία επεξεργασίας κάποιων προτάσεων προκειμένου να βοηθηθεί η αγαπημένη μας ομάδα. Η επεξεργασία αυτή αφορά τόσο το οικονομικό όσο και το νομικό επίπεδο» τόνισε κατ' αρχάς και συνέχισε: «Ψάχνουμε ουσιαστικά και την παραμικρή δυνατότητα συμμετοχής του κόσμου και προς αυτήν την κατεύθυνση κινούμεθα. Και θα την εξαντλήσουμε. Οχι απαραίτητα μέσω του Ερασιτέχνη. Από το Πάσχα και μετά θα είμαστε σε θέση να φέρουμε πιο συγκεκριμένα πράγματα στο "τραπέζι?. Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε να ακούγεται η φωνή του κόσμου. Εάν δώσουμε ερέθισμα σε κάποιον μέτοχο, θα είναι ευχής έργον. Αλλωστε, κινήματα χωρίς ηγέτες δεν γίνονται».
Εν τω μεταξύ και επιστρέφοντας στον αγωνιστικό τομέα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δοκίμασε χθες στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Σεντρίκ Καντέ αντί του Ιωαννίδη, διατηρώντας τους υπόλοιπους δέκα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Ζιλμπέρτο Σίλβα προπονήθηκε κανονικά. Συνεπώς, η πιθανότερη ενδεκάδα για το ματς στον Βόλο θα αποτελείται από τους Τζόρβα - Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ - Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη, Καραγκούνη - Χριστοδουλόπουλο, Λέτο και Σισέ.

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση