Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Απριλίου 2011

Πολλά τα κίνητρα απέναντι στο Γαύρο Βόλου

Ο Πρασινοτόμαρος, γράφει στο blog του, στο Newspao για το... μεγάλο κίνητρο, που έχει ο Παναθηναϊκός, απέναντι στον Γαύρο Βόλου! 

Στον πρώτο γύρο ο Βόλος του Μπέου νίκησε 1-0 (κάνοντας δύο επιθέσεις όλες κι όλες) , μια ήττα που εκτός από τη μπούκα των οπαδών στο γήπεδο αποτέλεσε την αρχή όλων των φετινών δεινών, με τη διοικητική απόσχιση και την επαναφορά του καθημερινού δημόσιου ξεκατινιάσματος των μετόχων στο προσκήνιο.
Οι οργανωμένοι οπαδοί τους σήμερα έβγαλαν μια ανακοίνωση που καλούν όλους τους Βολιώτες στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν τη νίκη-έξοδο στην Ευρώπη, ξεχνόντας ποιον έχουν απέναντί τους. Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟ έχει δώσει πολλά δικαιώματα. Ο...γενικός διακόπτης έπεσε μετά τα αίσχη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως μιλάμε για επαγγελματίες που το λιγότερο που μπορούν να κάνουν είναι να σέβονται τον κόσμο που σε καιρούς οικονομικής κρίσης εξακολουθεί να τα "σκάει" στα εισιτηριάκια του, προκειμένου να τους δει!    

Ισοπαλία με τον Ατρόμητο, νίκες με χίλια ζόρια κόντρα σε Κέρκυρα, Τρίπολη, ήττες σε Σέρρες, Λάρισα και μόνο καλό παιχνίδι εκείνο του Καυταζογλείου, μετράμε μετά το ντέρμπι της ντροπής. Το κίνητρο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου είναι μεγάλο, καταρχήν από το...όνομα του αντιπάλου, επίσης υπάρχει ο Μπέος (που παρασκηνιακά έκανε πολλά φέτος εις βάρος του Παναθηναϊκού), το παρελθόν με τα ρατσιστικά συνθήματα κατά του Σισέ στο περσινό καλοκαιρινό φιλικό, αλλά και το ότι οι "ερυθρόλευκοι" διατηρούν άριστες σχέσεις με τους...μεγάλους του Πειραιά. 

Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως παίζει εσχάτως το "τριφύλλι"  στα πλέι οφ εύκολα θα χαθεί η  συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε θα ήταν καλό για την ψυχολογία της ομάδας να έρθει το "διπλό", κάτι που θα φέρει και βαθμολογικό αβαντάζ έναντι των αντιπάλων στην extra season!



Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση