Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Απριλίου 2011

Απαντήστε στα παραρτήματα

Πέρασε και το Πάσχα. Το τελευταίο επίσημο αραλίκι για τους παίκτες του Παναθηναϊκού γιατί ανεπίσημα από την… κλοπή του Φαλήρου και μετά τα έχουν φορτώσει όλα στον κόκορα. Ό,τι έγινε, έγινε.

Όχι φυσικά ότι ξεχνάμε τις άθλιες εμφανίσεις και τις ταπεινωτικές ήττες από υποδεέστερους αντιπάλους. Απλά πάνω από το χυμένο γάλα όσο και να κλαίμε δεν πρόκειται να ξαναμπεί μέσα στο μπουκάλι. Οπότε πάμε παρακάτω. Την Παρασκευή κληρώνει για τα πλέι οφ, αλλά ήδη η προετοιμασία άρχισε από την Δευτέρα του Πάσχα.

Άλλωστε οι πάντες οφείλουν να παρουσιάσουν στα έξι παιχνίδια μια ΟΜΑΔΑ και όχι αυτό το αποκρουστικό θέαμα του τελευταίου διμήνου. Εξάλλου δεν έχουν να δώσουν τίποτα φιλικά της πλάκας.

Μόνοι τους και όλοι απέναντι τους θα είναι. Ο Περπινιάδης σαφώς και έχει δώσει εντολές στα παραρτήματα της Θεσσαλίας και της Θεσσαλονίκης για την συμπεριφορά τους στα πλέι οφ. Και όχι μόνο βέβαια. Οπότε είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για απαντήσεις.

Εκεί στην Β΄εθνική

Βγήκαν και κάτι γατάκια από την Νέα Σμύρνη με τα σπρέι ανά χείρας για να σώσουν τον παράρτημα τους. Που πάτε ρε Καραμήτροι; Γιατί δεν τρέχετε τώρα στα αφεντικά σας; Αυτός που σας βοήθησε τον Γενάρη να σας βοηθήσει και τώρα. Αλλά χέστηκε πια. Αυτό που ήθελε να πάρει το πήρε από εσάς. Άντε τώρα εκεί στην Β΄εθνική.
leoforos.gr