Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Απριλίου 2011

Το άγχος έχει... ερυθρόλευκο χρώμα

Ο Παναθηναϊκός... διεκπεραίωσε και τον μαχητικό Ίκαρο προσφέροντας σκορ και θέαμα στο ΟΑΚΑ ειδικότερα στο πρώτο μέρος όπου οι στροφές χτύπησαν... κόκκινα.

Αυτό εξάλλου είναι και το χρώμα που κυριαρχεί στα μάτια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και των παικτών που αδημονούν για το ραντεβού με τον Ολυμπιακό το Σαββατόβραδο, στο ΣΕΦ.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν, είτε εικάζουν λοιπόν πως οι «πράσινοι» θα είναι φορτωμένοι με το περισσότερο άγχος καθώς κυνηγούν νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των τεσσάρων πόντων στην έδρα του αιωνίου. Ούτε καν, είναι η απάντηση. Αφενός ο Παναθηναϊκός δεν καταλαβαίνει από μειονεκτήματα έδρας, αφετέρου στο «τριφύλλι» συνηθίζουν να ....πεθαίνουν για ματς που κρίνουν τίτλους! Και στο ΣΕΦ ο αγώνας δεν κρίνει τίτλο. Σαφέστατα και άπαντες θέλουν τι διπλό, ώστε να φωνάξουν ακόμη μια φορά ποιος είναι το αφεντικό, παρόλα αυτά το άγχος δε βαραίνει τις δικές τους πλάτες.
Θα ήταν ψέμα να μην παραδεχτούμε πως το Ευρωπαϊκό κίνητρο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι στην κορυφή της λίστας, την ίδια ώρα που στον Πειραιά αντιμετωπίζουν το ματς του Σαββάτου με τον χαρακτήρα «do or die» μετά τον αναπάντεχο αποκλεισμό τους από το final 4 της Βαρκελώνης. Επίσης δεν υπάρχει ούτε ένας λογικός άνθρωπος που να ασχολείται με το μπάσκετ που θα θεωρήσει ότι με νίκη, ή ήττα με τρεις πόντους ο Ολυμπιακός κλειδώνει το Πρωτάθλημα από τις 16 του Απρίλη. Αντίθετα υπάρχουν οι κατάλληλοι αγγελιοφόροι (π.χ. Σπανούλης) που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πως είναι προτιμότερο να βρεις τον Παναθηναϊκό... χαλαρό παρά με την πλάτη στον τοίχο.
Έτσι το σαββατιάτικο ματς αποτελεί μεν ένα μεγάλο ντέρμπι, έναν αγώνα που θέλουν όλοι να κερδίσουν αλλά σε καμία περίπτωση δεν σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου, για τον Παναθηναϊκό τουλάχιστον...
ΥΓ: Με συνταγή Μπαρτσελόνα πάει ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ καθώς η ομάδα θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο από την Παρασκευή, όπου η προπόνηση θα γίνει στο κλειστό της Καισαριανής λόγω της συναυλίας της Άννας Βίσση για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη στο ΟΑΚΑ.
onsports.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση