Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Απριλίου 2011

Θα πάρει πρωτοβουλία ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στον Παναθηναϊκό, δεν αναλαμβάνει ο ίδιος

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έχει αναθεωρήσει την απόφαση του να μην εμπλακεί ο ίδιος στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά σκοπεύει να αναλάβει πρωτοβουλία για την άρση του διοικητικού αδιεξόδου.

Παρά τις ενδείξεις των τελευταίων ωρών περί του αντιθέτου, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έχει αναθεωρήσει την απόφαση του να μην εμπλακεί ο ίδιος στη διοίκηση της πράσινης ΠΑΕ. Εξακολουθεί να εμμένει στη στάση του ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την καθημερινότητα, όπως συνέβαινε μέχρι το καλοκαίρι του 2008.

Ωστόσο πληθαίνουν οι φήμες από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου, πως σκοπεύει να αναλάβει πρωτοβουλία για την άρση του διοικητικού αδιεξόδου στο Τριφύλλι. Από την άλλη, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση ή έστω ένα ανεπίσημο σχόλιο από συνεργάτες του Γιάννη Βαρδινογιάννη, που να επιβεβαιώνουν τη σχετική φημολογία.

Πάντως ότι είναι να γίνει, θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί, καθώς και το ποιοι μέτοχοι θα συμμετάσχουν, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις κινήσεις του Τζίγγερ, ενώ το ρόλο της θα παίξει η στάση που θα κρατήσει ο κόσμος στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των πλέι οφ.
prasinanea.gr