Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Απριλίου 2011

Ξενερωμένοι οι παίκτες

Ένα μεγάλο πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Γόντικας και ο Φερέιρα (αν μπορούν φυσικά) είναι το θέμα του κινήτρου των παικτών. 

Οι περισσότεροι πράσινοι έχουν ξενερώσει αφάνταστα με όσα βιώνουν στα γήπεδα, αλλά και με την κατάσταση στην ομάδα. Σύμφωνοι, πληρώνονται και μάλιστα αδρά οι περισσότεροι, όμως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι γουστάρουν να παίζουν αυτή την περίοδο. Είναι επαγγελματίες, πρέπει να βρουν λύση και οι ίδιοι, ωστόσο είναι ολοφάνερο πως παίζουν χωρίς κέφι και αυτό αποτυπώνεται στις προσωπικές μονομαχίες και στην επιθετική ανάπτυξη.

Οι ξένοι έχουν ξενερώσει με την γενικότερη κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα και ουσιαστικά ξεκίνησε στο ντέρμπι των αιωνίων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και συνεχίζεται διογκωμένο στο μυαλό τους το όλο θέμα. Θεωρούν πως τους αδικεί η διαιτησία, δεν τους αντιμετωπίζουν με σεβασμό και γενικά υπάρχει μουρμούρα.

Όπως μουρμούρα υπάρχει και από αρκετούς για τις επιλογές του Φερέιρα σε μερικά ματς και την εν γένει στάση του το τελευταίο δεκαήμερο. «Οι αλλαγές που έκανε στο Βόλο, δεν υπάρχουν», έλεγαν χαρακτηριστικά παίκτες με εμπειρία και κρίση. Ίσως όλα αυτά να ξεκινούν από την αποτυχία της κατάκτησης του τίτλου, την διοικητική ανυπαρξία και την όντως περίεργη στάση των διαιτητών σε μερικά παιχνίδια. Πάντως το ξενέρωμα υφίσταται και νομίζουμε πως πιο πολύ πρέπει να δουλέψουν στον ψυχολογικό τομέα ο προπονητής και ο Γόντικας, παρά στην τακτική, εν 'οψει των πλέι-οφ.

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση