Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Απριλίου 2011

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΑΣΚΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ...



Γεια σας φίλοι του τριφυλλιού, ξεκάθαρα μπορούμε να πούμε πως η συναυλία που έγινε στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή για την " μάνα του λόχου" τον ερασιτέχνη ήταν μια πλήρη αποτυχία...

Δεν γίνεται με κάτι παραπάνω από 4.000 άτομα που πήγαν να βοήθησαν όσο θα έπρεπε, η μη προσέλευση του κόσμου όμως είχε ένα "μήνυμα" ή τουλάχιστον έτσι έδειξε την άσχημη κατάσταση την οποία έχει φτάσει ο κόσμος του τριφυλλιού εξαιτίας της διοικητικής ανυπαρξίας της ΠΑΕ.


Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και με το δίκιο του, έχει πέσει "θύμα" κοροϊδίας από τους δήθεν σωτήρες...εδώ και δυο χρόνια άκουγε πολλά και μεγαλειώδη πράγματα-υποσχέσεις από τους μετόχους...και τελικά φτάσαμε στο σήμερα που το μέλλον δεν διαφαίνεται και τόσο ευτυχές για τον σύλλογο της καρδίας μας, μόνο από την πλευρά μας όμως, γιατί οι άλλοι οι σωτήρες απλά κάνανε το εφέ τους...!!!  


Υ.Γ. Να ευχηθώ σε όλους οπαδούς του Παναθηναϊκού και τους αναγνώστες του Newspao καλή Μεγάλη Βδομάδα, καλή ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία πάνω απ' όλα, ας προσευχηθούμε και ο Παναθηναϊκός μας να έχει τι δίκη του "ανάσταση"...που ξέρετε ίσως έρθει κάποια στιγμή...!  




Greenarea13        greenarea13.blogspot.com


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση