Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Απριλίου 2011

Στη Βαρκελώνη θα ‘ρθω…

Καθόλου άσχετο με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό δεν είναι το σύνθημα που σιγοτραγουδά καθημερινά εδώ και δύο εβδομάδες κάθε «πράσινος» οπαδός. 

Όπως δεν ήταν άσχετο το γεγονός ότι ακούστηκε σε παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας, κάτι που ελάχιστες φορές στο παρελθόν έχουμε δει να συμβαίνει.

Η εξέλιξη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έδωσε αυτό το δικαίωμα, αλλά πολύ περισσότερο το διαφαινόμενο νέο αδιέξοδο στο αυριανό (12/4, 4μ.μ.) Δ.Σ., όπου οι μέτοχοι καλούνται να αποφασίσουν τα λεφτά που θα βάλουν στην ομάδα για να μπορέσει να βγάλει όσο καλύτερα γίνεται τις υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν.

Ο κόσμος έχει πλέον αγανακτήσει με τα τερτίπια, τα «κολλήματα» και τις τακτικές των μετόχων και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να δει αποτελέσματα και κινήσεις που θα υποδηλώνουν την αγνή αγάπη που υπάρχει από τα «μεγάλα αφεντικά» για αυτό το σύλλογο, χωρίς σκοπιμότητες και συμφέροντα.

Όλη αυτή η χαώδης κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο ένα χρόνο με τα μπαίνω-βγαίνω-φεύγω-επιστρέφω και πάλι από την αρχή τα ίδια, το μόνο που έχει καταφέρει είναι να απαξιώσει την ίδια την ομάδα στα μάτια των οπαδών της σε διοικητικό επίπεδο.

Για αυτό και η αποθέωση σε παιχνίδι της Superleague του πεντάστερου (και προσεχώς εξάστερου) μπασκετικού Παναθηναϊκού, που τόσες και τόσες φορές τα τελευταία χρόνια μας έχει κάνει όλους υπερήφανους και έχει κρατήσει ψηλά την πράσινη σημαία όσο καμία άλλη ομάδα.
theplayer.gr