Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Απριλίου 2011

Η κατάσταση των τραυματιών στον Παναθηναϊκό

Καραγκούνης και Ιωαννίδης θα είναι πανέτοιμοι για το πρώτο ματς των πλέι οφ ενώ ιατρικά "ΟΚ" αναμένεται να είναι και οι Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να γνωρίζει ότι δεν θα έχει στη διάθεση του για το πρώτο ματς τους Καντέ, Μπουμσόνγκ, Γκαρσία και Λέτο λόγω τιμωρίας με τον Αργεντινό μάλιστα να χάνει και το δεύτερο παιχνίδι.

Κάτι που φυσικά δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στον Πορτογάλο για τη συγκρότηση της ενδεκάδας και κυρίως την αμυντική γραμμή των πράσινων από τη στιγμή που θα απουσιάσουν οι Καντέ και Μπουμσόνγκ.

Με την επιστροφή των πράσινων από τις διακοπές του Πάσχα τα προβλήματα του Πορτογάλου και ενώ ο ίδιος περίμενε να μειωθούν αυτά αυξήθηκαν. Καθώς πέρα των μόνιμα τραυματιών το τελευταίο διάστημα Πετρόπουλου, Σπυρόπουλου και Σεϊταρίδη ήρθε να προστεθεί και το γεγονός ότι ο Καραγκούνης συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα όλες τις προηγούμενες μέρες αλλά και ο τραυματισμός του Ιωαννίδη, ενός ακόμη αμυντικού.

Φυσικά στόχος του ιατρικού τιμ των πράσινων είναι να "παραδώσει" στη διάθεση του Φερέιρα όσο δυνατόν περισσότερους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές για τη μάχη των πλέι οφ που ξεκινάνε τη Κυριακή 8 Μαίου.

Ας δούμε όμως πως εξελίσσεται η αποθεραπεία των πράσινων ασθενών και πόσο εφικτός είναι ο στόχος που έχει θέσει το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού.

Η κατάσταση των Καραγκούνη και Ιωαννίδη είναι αυτή που ευτυχώς για τον Φερέιρα δεν εμπνέει ανησυχία και οι δυο ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού αναμένεται τη Παρασκευή 29 Απριλίου ή το αργότερο τη Δευτέρα 2 Μαίου να μπουν σε φουλ ρυθμούς προγράμματος. Να βγάλουν όλη την επόμενη εβδομάδα μετέχοντας κανονικά στις προπονήσεις και έτσι να μπορέσουν να αγωνιστούν.

Ιατρικά "ΟΚ" ο "Σπυρό" για το πρώτο ματς

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τον Σπυρόπουλο ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στη κανονική διάρκεια από την Παρασκευή αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο σε πιο φουλ ρυθμούς και την επόμενη εβδομάδα θα προσπαθήσει να μπει με μπάλα. Το πιθανότερο είναι πως και αυτός ιατρικά θα έχει το "ΟΚ" για να παίξει αλλά σίγουρα αγωνιστικά και έχοντας μείνει τόσο πολύ καιρό εκτός κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν ο Φερέιρα θα τον εμπιστευθεί.

Τα ίδια λίγο πολύ ισχύουν και για τον Αντώνη Πετρόπουλο. Ο νεαρός φορ όλο αυτό το διάστημα είχε ως στόχο μαζί με το Ιατρικό τιμ να είναι έτοιμος για το πρώτο ματς των πλέι οφ. Κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί και αν όχι για την πρώτη αναμέτρηση σίγουρα για το δεύτερο παιχνίδι.

Αυτός που πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι παρών στη πρώτη αναμέτρηση είναι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο δεξιός μπακ των πράσινων ναι μεν έχει ανεβάσει ρυθμούς το τελευταίο διάστημα αλλά αναμένεται στα τέλη της επόμενης εβδομάδας να βάλει στο πρόγραμμα του και ασκήσεις με μπάλα κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν προλαβαίνει να είναι παρών.
prasinanea.gr