Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Απριλίου 2011

Για... προπόνηση με Ίκαρο

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κι Ίκαρο Καλλιθέας είναι μεγάλη κι οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν την αυριανή αναμέτρηση του ΟΑΚΑ (5μ.μ., ΕΤ1) σαν μία καλή προπόνηση εν όψει ΣΕΦ.


«Η αναμέτρηση με τον Ίκαρο έρχεται πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε σοβαρά σε ακόμη έναν εντός έδρας αγώνα. Το πρώτο που θα πρέπει να δούμε είναι σε τι κατάσταση θα βρεθούμε εμείς, γιατί αυτή την εβδομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα με τον τραυματισμό του Ντρου Νίκολας και τον Νικ Καλάθη, που ήταν εμπύρετος κι απουσίασε δύο μέρες. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε σοβαρά και με συγκέντρωση από το πρώτο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης. Θέλουμε ένα καλό παιχνίδι, πριν στρέψουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση του Σαββάτου» είπε χαρακτηριστικά στο esake.gr ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Με τη σειρά του, ο Μιλένκο Τέπιτς, μιλώντας για τη συνάντηση της 24ης αγωνιστικής, είπε: «Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση μετά από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Είχαμε το χρόνο να προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση με τον Ίκαρο, εστιάζοντας σε αυτόν τον αγώνα και μόνο. Ξέρουμε ότι πολλοί σκέφτονται τη συνέχεια, τους αγώνες που έπονται, αλλά εμείς σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με τον Ίκαρο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι αυτό, να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε και χρειαζόμαστε. Ο αντίπαλός μας έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει καλά και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Στο πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός είχε πάρει μία εύκολη νίκη με 62-91 στο κλειστό της Γλυφάδας.

πηγη:gazzetta


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση