Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Απριλίου 2011

«Τραπέζι» στις πρωταθλήτριες

Δείπνο παρέθεσε η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, στις παίκτριες των «πρασίνων» που κατέκτησαν τη Δευτέρα το πρωτάθλημα Ελλάδος.

Το «τραπέζι» έγινε στο γνωστό εστιατόριο «Baraonda» που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και παρευρέθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας ο Νίκος Ρισβάς (πρόεδρος του Ερασιτέχνη) και οι κύριοι Παπαδάτος, Κρεζίας και Λέανδρος που είναι μέλη του Δ.Σ. Δεν έλειψε ο Βασίλης Μπιστιώλης που είναι πρώην μέλος του Δ.Σ. και πάντα βρίσκεται κοντά στην ομάδα, αλλά και ο Νίκος Πλυτάς που είναι ο Έφορος του τμήματος.

Όπως ηταν φυσικό, το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο. Τα χαμόγελα, οι φωτογραφίες και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν… και στο στόμα όλων κυριαρχούσε η ικανοποίηση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τέλος να τονίσουμε, πως το πολυτελές εστιατόριο ανήκει στον Βλάση Σταθοκωστόπουλο, πρώην πρόεδρος του ΤΑΠ , ο οποίος έδωσε το παρών, συνεχάρη τις πρωταθλήτριες, ευχήθηκε ανάλογες επιτυχίες και είχε συνομιλία με τα μέλη της διοίκησης αλλά και τις παίκτριες του «τριφυλλιού».

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση